Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Jak można nie uważać że metal to genialna muzyka

Polecane posty

Gość metalówaa1994

metal jest piękny i genialny, me serce krwawii gdy myśle o tym, że sa takie prostaki które tego faktu nie pojmują :(

Gość lunaticsoul
tak, z******ty argument :P btw. słyszałam, że przy techno rosną lepiej i co z tego?:D moim zdaniem rock, metal i generalnie każda muzyka "gitarowa" to muzyka dla ludzi z pasją :)

Gość gość
nikt już nie słucha takiej c******j muzy metalowej.

Gość gość
jak nie słuchają.słuchają.ja jestem starym miłośnikiem H.M.noszę długie włosy,pekaesy i bródkę.

Może na twojej wsi nikt nie słucha, ale jakoś na koncerty metalowe zawsze przychodzi mnóstwo ludzi(na metallice/iron maidenpo kilakdziesiąt tysięcy). Zresztą ja słucham, moi znajomi słuchają. Wiec dlaczego mówisz, że "nikt już nie słucha" metalu skoro słucha mnóstwo ludzi? :P

no i płyty z muzyką metalowa zwykle sprzedają sie najlepiej ze wszystkich, ostatnia płyta iron maiden była na 1 miejscu wśród najlepiej sprzedających sie płyt w wielkiej brytanii :P

Gość gość
metalówa, s********j już stąd jesteś nudnym nachalnym infantylnym nieprzemyślanym projektem, pomyłką administracji forum. myślisz, że jesteś bystra i czepliwa, a jesteś nudna i miałka przestałam przez Ciebie słuchać muzyki metalowej, bo jak słyszę pierwsze dźwięki to widzę Ciebie i iTwoje infantylne wpisy:(

Gość a ja slucham metal
i rock bo bardzo lubie, w tym roku bedzie koncert Metallici nie moge go ominac ;)