Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarz nie chce przeprowadzić badan a mnie strasznie boli

Polecane posty

Gość gość

mówiłam lekarzowi, że mnie bola nerki, zrobił badanie moczu, przepisał urosept i tyle. chodziłam znowu i twierdził, że nic mi nie jest, chciałam mieć robiony posiew, usg nerek ale stwierdził, że to zbyteczne. I teraz dostałam strasznego zapaleni pecherza, poszłam do gina i ten zapisał mi globulki i tabletki i mam sie udać za 2 tyg na kontrole, ale mi nie przechodzi, wydaje mi sie że powinnam mieć antybiotyk i to cholerne usg ale lekarz nie chce zrobić! Przez problemy z nerkami mam okres co 2 tygodnie, rozregulowane cykle

Gość gość
chodz do lekarza, a jak ci nie chce dać na USG to powiedz, żeby ci to napisał na kartce, że nie jest potrzebne, Chodż co 2 dni i mów że cię boli.

Gość gość
dokładnie! Bądź grzeczna, ale natrętna, chodź chocby codziennie, mów że cię boli. Druga opcja - jedź na SOR powiedz że cię BOLI skręcaj się. Ja tak zrobiłam - od razu USG obu nerek i jamy brzusznej, kroplówka, recepta na silne leki, idź na SOR tam maja obowiązek przeprowadzic serię badań na miejscu w szpitalu! Pozdrawiam! PS. u mnie okazało się że mam KAMICĘ NERKOWĄ w ałaściewie piasek i stąd te bóle. PS. pij dużo 2-3 litry to bardzo pomaga, kup też UROFURAGINUM. Jako jedyny bez recepty ma furaginę w składzie i jako jedyny leczy.