Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruksellllkkkkaaaaaa

Rzucilam palenie szukam wsparcia

Polecane posty

Cześć wszystkim rzuciłam palenie 9 dni temu po 8 latach palenia. To ze zaczełam palic byla chyba najwieksza glupota w moim życiu a te 9 dni mimo roznych stanow emocjonalnych sa najszczesliwsze.Rzuciałam palenie z paru powodow: - zdrowotnych - ze wzgledu na wyglad (kosmetycznych) - na zawod ktory wykonyje - z powodu meżczyzny -ze wzgledów finansowych Co po 9 dniach moge o rzucaniu palenia powiedziec Czuje sie "czysta" Denerwuja mnie palacze i mnie wnerwia jak widze kogos palacego i czuje dym tytoniowy... Mimo ze czuje sie dobrze w mojej głowie jest mysl o paleniu i jestem ciekawa jak dlugo ona sie utrzyma

Gość tasiemiec uzbrojony
pale czarownice btw ilu zydow zmiesci sie do auta? 104 4 na siedzeniech i 100 w popielniczce 🖐️

kiepski zart pewnie jak i twoj poziom iintelektualny..

Gość szansa 321
Brukselka jestes? Wypalilam ostatnia fajke i koncze z nalogiem. Chyba w koncu do tego dojrzalam. Mam nadzieje ze sie uda!

Gość robert prawandowski
Myślę że to trochę za wcześnie o stwierdzeniu faktu o rzuceniu palenia po 9 dniach. Ja też nie palę już z tydzień ale mam przeczucie że jak się sesja mi zacznie to wrócę do fajek. Ale oczywiście życzę c***owodzenia w próbie zerwania z tym nałogiem