Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny nie zapraszajcie pierwsze

Polecane posty

Gość gość

!!! tata mi powiedział, że nie wolno i jest to jednoznaczne z tym, że na msię facet podoba, a jak my mu nie, to potem jest wstyd

Gość nie1 facet na kafe
"kobieta dokładnie wie, czy się danemu facetowi podoba " powiedz cos wiecej :) zawsze mnie to interesowalo.

Gość gość
no ja nie wiem, raczej się mu nie podobam, ale on jest wolny i czeka chyba na tą jedyną, chciałabym nia byc, ale... tata mówi nie zapraszaj go nigdzie, to nie zaproszę

Gość gość
podejrzewam, ze twój tata mówi tak specjalnie :) jak nie zaryzykujesz, to nigdy się nie dowiesz.

Gość gość
w sumie koleś unika mojego wzroku, rozmowy ja pierwsza zawsze inicjowałam, ja pierwsza zaprosiłam go do znajomych na fejsie- jest sam, ma 25 lat, mi zależy, jemu jak widać nie, ale ... mam se dać siana bez walki?

Gość Najpierw przyjemność potem obo
Moją koleżankę też tata wychowuje na "księżniczkę" co ma czekać na tego jedynego, póki co czeka na modela, który będzie miał 22-28 lat, co najmniej 180cm i zarobki od 1800zl wzwyż, a najlepiej żeby miał tez auto i mieszkanie. Rzeczywistosc - dziewczyna ma 165cm, wazy 65 kg, jest gruba, ma obwisle piersi i brzuch, straszny trądzik, cienkie, przetluszone wlosy, wielki nos i male oczka, biega sama za facetami, którzy gdy narzuca się za bardzo mowia "możemy być przyjaciolmi" a jak do niej startuje jakiś przeciętniak to ona go wyśmiewa i mowi,że nie ta liga :D:D

Gość gość
unika wzroku - może celowo, bo jest nieśmiały co do rozpoczynania rozmów - to samo może nie wyczuł, że ci zależy? :D zaproszenie na fejsie i kontakt wzrokowy to dość subtelne sygnały dla faceta...

Gość gość
wiem, bo po pierwsze powiedział tak, a po drugie rzeczywiście ma w statusie wolny

Gość gość
jako facet powiem, że też miałem taką sytuację: jakaś dziewczyna parę razy na korytarzu zapytała mnie o jakąś głupotę (nieważne), potem zaprosiła mnie na fb, a na koniec zaprosiła na pewną uroczystość :P oczywiście wcześniej się nie połapałem, że coś jest na rzeczy. co więcej, nawet nie kojarzyłem jej z twarzy, bo po prostu nie zwracałem na nią uwagi :D pamiętajcie dziewczyny - faceci to nie jasnowidze!

Gość gość
no i co? zainteresowaleś się nią po czasie? byliście w związku?

Gość gość
nie, nie chciałem z nią iść tam, gdzie mnie zaprosiła. nawet się na mnie zemściła jakiś miesiąc później - wyrzuciła mnie za znajomych na fb, haha :D

Gość gość
zemsta 21 wieku :classic_cool:

Gość gość
czyli nie podobała ci się?

Gość gość
była przeciętna/taka sobie, ale po prostu nie chciało mi się w tym czasie działać w tym kierunku :)