Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZygmuntGD

Nie da się wyjść na ulicę czy do sklepu dzisiaj

Polecane posty

Gość ZygmuntGD

Przed wejściem do marketu napastują nachalne pajace z puszką, przy kasach kolejni popaprańcy :O

Gość gość
a co jezyka w gebie zapomniales ? mowisz ze juz dales i tyle !

Gość ZygmuntGD
Oczywiście, że tak mówię ale dla mnie jest to z deka żenujące, ta nachalność gdy idę do sklepu i spotykam kilka nachalnych grupek z puszkami :O

Gość gość
bez sensu ,chce to wyjde chce to dam nie chce nie dam i mam gdzies mijam jak powietrze

Ja też byłem widziałem kilkunastu wolontariuszy ale jakoż nie zauważyłem żeby byli nachalni .Niektórzy byli natomiast bardzo pomysłowi i zwracali uwagę przebraniami .

Gość gość
nachalni???/// no nieiwme kto jest nachalny nie chcesz to nie wrzucaj pustaku

Gość gość
jeden taki dzien ale kłuje w oczy to, że ktoś chce komus jakoś pomóc. nie wychodz, ja tez nie wyszlam bo mi sie nie chcialo, przelalam kase z wlasnej woli, mni nie kluje w oczy ani w moje sumienie czyjas chec pomocy.

Gość gość
Mnie nikt nie napastował, poza tym nie musisz dawać kasy. Jak będą nachalni to wezwij straż miejską albo sprzedaj kopa i zabierz puszkę. :D

Nie muszę dawać na WOŚP, mogę przekazać kasę na jakąś inną akcję. I nie muszę wczuwać się w całą tą sztuczną atmosferę "pomocy". Nie daję kasy Owsiakowi i tyle. I nie wyszłam dzisiaj, bo pogoda kiepska, więc mi się nie chciało, i nie miałam powodu. A ci wszyscy wolontariusze faktycznie są nachalni. I za dużo ich - pamiętam z zeszłego roku - rozstawieni co kilka-kilkanaście metrów i każdy przyskakuje ze swoją puszką... Nawet, jak ktoś już ma to całe serduszko.

Gość gość
bales sie ze wyrwa ci ciezkie pieniadze przeznaczone na szary papier dowdupny i krzyzowke panoramiczna?

Gość gość
Co do tego, że za dużo to się akurat zgodzę. Byłem w Decathlonie na małych zakupachu i tak: przy kasie 2 wolontariuszy, między kasami, a toaletą następna dwójka, 10m dalej przy toaletach kolejnych 3-ch, zaraz za drzwiami wyjściowymi kolejna dwójka, na parkingu też natknąłem się na następną grupkę. Ledwo wyjechałem z centrum handlowego, na pierwszych światłach na czerwonym następna grupka po wysepce spaceruje i wyciągają puszke do aut stojących na skrajnych pasach. Następne światła i to samo. Wstępuję do Biedry i pod drzwiami stoją oczywiście następni. (Lublin) Tym pierwszym wrzuciłem , a resztę "olewam"