Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do usuniecia 7 zebow

Polecane posty

Gość gość

Boze tragedia mam depresje przez to.Jaki facet zwiaze sie z kobieta bez tylu zebow

Gość Kon30_xs
Za 20 tysiecy wstawisz sobie tansze implanty, za 30 lepsze. Jesli nie masz, to zacznij zarabiac.

Gość gość
czeba bylo wczesniej o tym myslec a nie doprowadzacx sie do tego stanu, lubi sie-denaturacik czy jabolki ktore rujnuja zeby

Gość gość
Ja mialam usuwane naraz 21 Nie, nie lubie denaturaciku ani jabolków, powypadkowy zanik kości szczęki i dziąseł z całkowitym wypadaniem zębów, Nie oceniaj ludzi jak nie wiesz, żyję tak już 4 lata przyzwyczaiłam się, lepsze to niż strach że w nocy uduszę się własnym zębem

Gość gość
jaki mialas wypadek? nie przejmuj sie debilami. I tak każdy z nich bedzie keidys nosil protezy a tearz sie smieją z takich jak ty

Gość autorka  postuuuu
ja doprowadzialm sie do takiego stanu z powodu urazu jako dziecko do dentysty teraz po prostu wstydze sie isc .

Gość autorka  postuuuu
rozumiem i bardzo wspolczuje, ale masz proteze?

Gość gość
a moze nie trzeba usuwac tych zebow?

Gość autorka  postuuuu
4 na pewno tzreba

Gość autorka  postuuuu
nie , dziwne ale nie smierdzi mi z buzi nawet przy tylu ubytkach

Gość gość
mój eks facet rzucil mnie po pijaku o ścianę miałam złamanie szczęki, i pękniętą żuchwę której nie leczylam, ukrywałam żeby go nie zamknęli i narobiło się z tego problemów

Gość autorka  postuuuu
to moze jakis zab sie da uratowac ryczec mi sie chce jaka jestem glupia

Gość gość
nie mam protezy , bo nie mam kości w twarzy ani dziąseł już , w grę wchodzi tylko rekonstrukcja twarzy i implantalogia na którą mnie w tym życiu nie będzie stać

Gość gość
Ja mam 6, cztery ósemki a dwa żeby reszta przy prostowaniu się zmieściła, moja sis 8 musiała do aparatu wyrywać... jedynki Ci wyrywają że tak przeżywasz?

Gość gośc nr 746556
To ja Cię chyba kojarzę, już kiedyś pisałaś o tym, że właśnie nie masz zanik kości i miałaś sobie robić implanty, a to kosztuje kosmiczne pieniądze. I nie znalazłaś faceta tak? I nie pracujesz? Z czego żyjesz?

Gość gość
Nie jęcz, odejmij po dwa ostatnie u góry i na dole, to jest 8 i tak nikt nie zobaczy :P

Gość gość
Pracuję mam własną firmę , mam faceta , żyję z tym i tyle tak być musi

Gość gośc nr 746556
mój eks facet rzucil mnie po pijaku o ścianę miałam złamanie szczęki, i pękniętą żuchwę której nie leczylam, ukrywałam żeby go nie zamknęli i narobiło się z tego problemów. - z kim Ty się zadawałaś? Jak mogłaś dać się tak traktować?

Gość gośc nr 746556
to chyba jesteś inną osobą, bo tamta miała około 40 lat, bez faceta

Gość gość
Różnie w życiu bywa . Nie była to patologia facet po wyższych studiach , dziesięc lat starszy, inteligentny takie rzeczy nie dzieją się w tylko melinach uwierz

Gość gość
Ona nie lepsza, chroniła bandytę, wolała bez zębów chodzić z troski o psychola :D

Gość gość
Ja mam 33 lata , odpukać do 40 tki mi daleko :P

Gość gośc nr 746556
jakby mnie tak ktos potraktowal to bym go chyba zabila... niektore kobiety to ofiary i lubią bokserow :/ ale pewnie niech zgadne, mial kase, byl przystojny wiec cie kręcil.

Gość gość
Nie patologia bo po studiach, aleś głupia, o patologi świadczą czyny, zachowanie a nie dyplom i ilość kasy na koncie... Nawet mi cię nie szkoda, tłumok jesteś :D

Gość gość
Sam jesteś tłumok . Nie, nie miał kasy wtedy nie pracował . Teraz zarabia w euro bo wyjechał za granicę, ale pan bóg sprawiedliwy nie rychliwy wymienił mnie na zdrowy model, bo uznał że chora mu nie potrzeba i jego nowa umiera właśnie na guza mózgu jakoś mi jej nie żal

Gość gość
Tylko potwierdzasz że tłumok i cymbał jesteś,****** cię pies :P

Gość gośc nr 746556
on sie pewnie i tak tym nie przejmuje. Ona umrze, poszuka sobie nowej panny do łóżka, mlodszej, ladniejszej, wiec jemu to pewnie wisi, że ona umiera. A studia to ma teraz każdy debil i nieuk.

Gość gość
jasne że sie nie przejmuje bo bywa w Polsce dwa razy do roku, ale ma wygodną wymówkę dla rodziców że ma żonę i spokój, ale to nie moja bajka już , niech znajduje i dziesięc zdrowych

Gość gośc nr 746556
ale Cię musiało boleć, jak radziłas sobie z bólem skoro się nie leczyłaś? I po czyms takim zaczęły Ci wypadać zeby i zanikać kość? Jak byłaś u dentysty to się nie pytał co Ci się stało? A twój ex co na to powiedział?

Gość fghjkl
autorko wspolczuje ale podziwiam Cie ze zyjesz normalnie i gartuluje podejscia do zycia:)