Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość609060

Kumpel męża na mnie leci

Polecane posty

Gość gość609060

Widzę jak patrzy na mnie, jego wzrok jest tak głęboki że wiem- pstryknęłabym palcem a jest już mój. Przystojny, inteligentny, z poczuciem humoru potrafi mnie rozśmieszyć odwrotność męża. Zastanawiam się czy go nie bzyknąć?

Gość gość
Bzyknij sie w ta pusta glowe

Gość gość
a gdzie maz pracuje---moze za granica

Gość gość609060
wszyscy zdradzają lub zdradzą nie bądź taki święty gość

Gość gość609060
jasne jest parobkiem w państwie UK a musi być nieobecny w kraju?

Gość gość
jak maz w UK a ten kumpel jest grzechu warty i dyskretny to nie czekaj

Gość gość609060
jest grzechu wart i jest dyskretny, taki ktoś daje kobiecie tyle energii i podbudowy własnej wartości kobiecości, mąż tego już nie robi, a przecież kobieta powinna czuć się dobrze.

Gość gość
to pytam jako kobieta--kobiete!!! na co czekasz jesli jest z twojej strony wszystko za ?

Gość gość
I wysysac chajs z meza w zamian placac p***a do Kolegi... Kolezanko,a zeby Cie syf jakis zlapal, a teraz w druga strone,zycze Twojemu mezowi jak najwiecej dobrego seksiku z mlodsza od Ciebie,bynajmniej z inna ;]

Gość gość
To częsty przypadek.

Gość gość
Jeden na nią robi drugi pieprzy.

Gość gość609060
boje się że jedynie sex mógłby przerodzić się w coś więcej niż tylko sex. mieliśmy przyjemność spedzić wspólnie parę wieczorów (spotkania ze znajomymi przy piwku) nam nie zamykaja się buzie rozmawiamy na wiele tematów a mąż siedzi jak gbur, to czucie jakbym znała go od wieków, tematy książek, filmów, własne odczucia a nawet filozoficzne poruszanie bytu. kocham męża wiele nas łączy choć czuję się przy nim samotna,nie mamy o czym rozmawiać. A tu koleś ,,otwarta książka" mam dylemat

Gość Kolejna nowa
dylemat będziesz miała jak sie zakochasz a gość Ci oznajmi, ze przecież chodziło tylko o seks ... pamietaj - ze zawsze co nowe bardziej kręci.

Gość gość609060
aaaaa... właśnie chodzi o to że z mojej strony tylko sex i w takim postanowieniu jestem bo mam coś do stracenia, a co będzie gdy to on coś tam coś tam?

Gość Kolejna nowa
a pewna jestes ze sie nie zakochasz?

Gość gość609060
krew nie woda, chwila prawdy: spotkaliśmy sie 3 razy w wiadomym celu, było jak start rakiety NASA takie emocje( od razu zrzuciłam 2kg :) ) potem doszliśmy do wniosku że on jest kumplem mego męża i tak dalej ON nie może. OK mówię kończymy temat. Minęło parę tygodni a tu sms: tęsknie. Ja też myślałam o nim lecz cóż żyć trzeba dalej. I mam zagwozdkę, powiedziałam na początku że jako kochanek OK ale męża nie zostawię.

Gość gość
Zrobisz co zechcesz. To jest twoje ciało i możesz robić co chcesz. Jeśli nie masz sumienia to nie będziesz miała wyrzutów.

Gość gość609060
nie mylmy sumienia z potrzebami

Gość Kolejna nowa
powiedziałas, powiedziałas,a jak sie cos zmieni?

Gość gość
Sumienie to sumienie. Dla jednej zdrada to żadem problem dla innej coś do nie zrobienia. Więc nie mów że sumienie nie ma tu nic do rzeczy. Ja widzisz Kolejna Nowa tez do zdrady by się nie posuneła

Gość gość609060
kiedyś myślałam że mężczyzna to takie łatwe urządzenie do obsługi, ma jedynie jedną dźwignię( prostszy niż prowadzenie samochodu) zrezygnowałam z manualnej na automat, choć w manualu można nieźle zaszaleć na naszych polskich drogach zimą. dobra do konsensusu: teraz wiem że faceci mają również inteligencję i coś do powiedzenia od siebie.

Gość gość
Facec***otrafią być równiej inteligentni jak kobiety i bardziej sprytni czasami.

Gość gość
tylko czasami?

Gość gość609060
czy to źle mieć ochotę na odmianę? gdy sex monotonny jest już nie do przyjęcia?

Gość Kolejna nowa
moze lepiej odmienić seks? jeśli jest co odmieniać.

Gość gość609060
mąż jest pięknym mężczyzną, wysoki dobrze zbudowany nie jedna pipka by się podłożyła, ale nie w tym rzecz, brak mu fantazji, dobrych podniecających tekstów typu: kochanie stań przede mną i zacznij kręcić pupą dla mnie tak ładnie jak żadna inna....mimo tej obudowy jest jak drewno, nawet sie nie stara, robi swoje. a ile można ukierunkowywać na własne potrzeby, kobieta też potrzebuje zaskoczenia.

Gość Kolejna nowa
ty go zaskocz, to moze zacznie zaskakiwać ciebie

Gość gość609060
nie wypaliło,co bym nie robiła to on kończy i głupkowato patrzy się na mnie czy jestem czy nie jestem zła??? bo nie wytrzymał, a tak na prawdę to egoistycznie wiąże moją d.u.p.ę z własnym zaspokojeniem potrzeb. i co się dziwić że żony zdradzają????

Gość gość
Nie ma to jak kolejna szmata poslugujaca sie sloganem "i tak wszyscy zdradzaja" . Obys pod choinke dostala trypla albo dziecko kochanka.