Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie daje Owsikowi bo nie mam zamiaru ratowac dzieciorow wrednych kafeterianek

Polecane posty

Gość gość
temat aby powkurzać ;) uważaj aby nie zabrakło kiedyś dla ciebie maszyny do dializ, pompy do leków, respiratora itp bo również kupują urządzenia dla staruszków.

Gość gość
Zanim my tymi staruszkami bedziemy to ten sprzet sie dawno zepsuje, rozwali , przestarzeje. A faktycznie takich glupich dzieciorow jak w wiekszosci sa dzieciory matek kafeteryjnych, nie powinno sie ratowac.Glupia baba ma glupie dziecko zazwyczaj. A to bardzo zle, kiedy glupota sie rozmnaza.

Gość gość
twoi rodzice, ciocie wujkowie też są star******* których nie warto ratować?

Gość gość
Wole zaplacic jednorazowo tylko za nich niz dawac kase, ktora idzie na ratowanie cudzych tylkow, czy to starczych czy niemowlecych :P Mnie stac :P a kogo nie stac to coz....selekcja naturalna.

Gość gość
Tak stac cie zeby zygnac jednorazowo 150000 naaszyne do dializ. Zapewne juz ci uwierze ze masz na nazwisko Soloz-Zak tudziez Kulczyk.

Gość gość
no właśnie nie selekcja bo jest Owsiak i dużo ludzi co pomagają :) więc spokojnie ty nic dawać nikomu nie musisz

Gość gość
zobaczymy jak cię będzie stać w przyszłości, żeby się los od ciebie nie odwrócił za to że jestes takim człowiekiem. Nie namawiam nikogo do dawania na WOŚPczy cokolwiek

Gość gość
Nie Owsuak tylko ludzie daja.Owsik tylko kase na was zbija naiwniaczki.

Gość gość
Jasne, kazda maszyna do dializ za pieniadze Owsiaka jest kupowana, co? :D

Gość gość
Ja daję tylko symbolicznie 1-2 zł, ale generalnie jak się dowiedziałam w zeszłym roku ile on dostaje % od tych zebranych milionów to stracił w moich oczach i uważam to za zuchwałe złodziejstwo :o Myślcie co chcecie, ale takie mam o nim teraz zdanie i tyle.

Gość gość
Dobra. A teraz szczerze. Ktora fundacja dziala na zasadzie non profit?

Gość gość
Nie daje tu nie daję tam i ok nit nikomu nie każde dawać na wosp czy inną fundację, bo większość i tak płaci na tą obowiązkową fundację pod nazwą "NFZ". Ale temat jest założony przez jakąś wywłokę albo sk******onego nastolatka. Mam nadzieję, że w przyszłości ktoś nie będzie chciał ratować twoich dzieciorów/rodziców/dziadków czy ciebie.

Gość gość
Na razie nie chca ratowac twojego bachora? :D Wisi mi to.

Gość gość
ja tez bym owsikowi nie dała, bo ledwo sie ich pozbylismy u dziecka:D ale Owasiakowi owszem, zawsze bede dawac

Gość gość
Najpierw ratuje sie bachory dzieki sprzetom z WOSP a potem narkotyzuje ich na Przystanku Woodstock. Gdyby Owsik nie bral sie za takie imprezki to moze rzucilabym mu jalmuzne. Ale popierac szmaciarstwa nie bede.

Gość gość
Ktoś wyżej zadał dobre pytanie. Która fundacja działa na zasadzie non profit

Gość gość
"Najpierw ratuje sie bachory dzieki sprzetom z WOSP a potem narkotyzuje ich na Przystanku Woodstock." Jeżeli już to ratuj****chory i narkotyzuje JE. A tak na marginesie jeździłam na woodstock i nie zażywałam naroktyków ani na przystanku ani poza nim. Jak ktoś lubi cpać to każda okazja jest dobra.

Gość gość
Głupi temat. Nie chcesz, to nie dawaj, a chcesz to daj Owsiakowi, żebrakowi pod dworcem i księdzu na tacę. Niektórzy by chcieli, żeby Owsiak ZA DARMO zbierał kasę. Ciekawe, czy wy też robilibyście cokolwiek za darmo?! A faktem jest, że WOŚP pomógł już tysiącom ludzi, państwo jest niewydolne i gdyby nie wośp to sprzętu, który ma większość szpitali by nie było.