Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna87motyl

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Anna87motyl

Witam Czytam dość często wasze forum, czasami są różne opinie i różne przypadki ja się zastanawiam czy któraś z wasz dziewczyn tak miała. Kochałam się z partnerem 4 dni przed okresem a później dzień po @ seks był z finiszem w środku. na chwile obecną mam kłucie w lewym jajniku gdzie nigdy tak nie miała. moja owulacja jest 30 dniowa, jak myślicie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Ja by tego bardzo chciała na razie nie chce robić testu bo uważam że jest to za szybko i mało prawdopodobne, ale w życiu różnie bywa. Piszcie jak wam się takie cuda zdarzyły;))

Gość gość
Podobno dzień po okresie nie mozna zajść w ciąze, ale w nastepny dzień już tak.

Gość gość
Jesteś fenomenem. Nigdy nie spotkałam się z 30-dniową owulacją :D

Gość olalunalaluna
jak masz 30 dniową owulację to prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest duże, kłucie w jajniku to niewątpliwy objaw ciąży, idź szukaj wózka i rożka koniecznie

Gość gość
przystaw pipe do monitora, kafe oceni macice i powie czy jesteśw ciąży

Gość gość
O kurcze no fakt nie doczytałam. Autorce może chodziło o długośc cykli- raczej napewno:P

hehe chcialas pewnie napisac ze masz 30dniowy cykl :D nie wazne Szanse zawsze jakies sa, jezeli czlowiek sie nie obserwuje i nie wie na czym stoi Teoretycznie przy 30 dniowym cyklu, ciaza ci nie grozi, owulacja pojawila by sie gdzies ok 16 dnia cyklu Jajniki moga cie pobolewac bo mozliwe ze pecherzyki ci rosna w jajnikach i sa gotowe do uwolnienia

Gość Anna87motyl
Przepraszma tak jak napisalyscie chodziło mi o 30dniowy cykl pomyłka i to duza ;( Nie które kobiety zachodzą w ciążę dzień po okresie. Dla mnie to nie możliwe. Chciałam dowiedzieć się czy były takie prawdziwe przypadki;) dziękuje wam za odpisanie:)))

Gość Anna87motyl
A ból lewego jajnika nie jest silny ale bardziej takie kłócie gdzie nigdy tak nie miałam...trzeba iść do lekarza bo gdzieś czytałam że może ale nie musi być to zapalenie. Chyba że to ciaza (mało prawdopodobne) to się uciesze;))

Gość gość
A dlaczego niemożliwe? Ile trwał okres? 5-6 dni? Dzień po okresie stosunek... dajmy na to, że 7 dnia cyklu. Plemniki potrafią przeżyć i 5 dni, to sobie policz. Już mamy 12 dzień cyklu. Trochę wcześniejsza owulacja, cykl akurat nie 30, a dwadzieścia kilka, dziękuję, ciąża jak marzenie.

Gość Anna87motyl
okres o dziwo był dłuższy niż zazwyczaj bo 6dni plus lekkie plamienie na 7i8 dzień. Jak się uda to będę szczęśliwa;))