Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy gorzej wyglądam spada moja pewność siebie

Polecane posty

Gość gość

np dzisiaj... czuje ,że wyglądam źle i niestety nie moge tego zmienic z dnia na dzien bo jestem ciagle nie wyspana itd i czuje się fatalnie, jak z kimś rozmawiam to myśle, że ten ktoś mysli ,że wygladam fatalnie :O

Gość gość
DOKŁADNIE to samo mam! Ciagle wstaje na studia rano bo daleko dojeżdżam i nie mam już siły... bardzo źle wygladam jak jestem niewyspana, mam małe oczka, opuchniętą twarz.. robie jakies masaze etc ale jedynym lekarstwem jest sen. smieję się że nie znajdę męża na tych studiach hahah, choc nie po to tu przyszłam:)

Gość gość
chyba kazdy tak ma

Gość gość
no tak ,ale ja bym chciala zawsze wyglądać dobrze :( a mi nie wychodzi szczegolnie w czasie sesji... jak jestem wypoczeta to potrafie wyglądać super, ale wiem ,że tez mogę wyglądać źle np widać po mnie zmęczenie, niewyspanie i to szybko. i przez to dodatkowo cierpie bo musze znosić to ,że wygladam gorzej :O

Gość gość
pojdziesz do pracy i bedzie to samo, przyzwyczajaj sie. no chyba, ze bedziesz miala pozne godz pracy

Gość gość
w pracy to co innego, mogę wstać rano tylko żebym nie zarywała nocy, a teraz zarywam przez naukę :O

Gość gość
Ale wiele dziewczyn wyglada super. Jak jezdze na studia o 6 rano to mają pełny makijaż, super ubrane i w ogóle po niektórych nie widać zaspania nie wiem jak one to robia.. ja stosuję rozświetlającą maseczkę ze złota z perfecty pod makijaż, makijaż staranny, zero za ciemnych kresek, jasne cienie a i tak zawsze strasznie wyglądam

Gość gość
Ale wiele dziewczyn wyglada super. Jak jezdze na studia o 6 rano to mają pełny makijaż, super ubrane i w ogóle po niektórych nie widać zaspania nie wiem jak one to robia.. ja stosuję rozświetlającą maseczkę ze złota z perfecty pod makijaż, makijaż staranny, zero za ciemnych kresek, jasne cienie a i tak zawsze strasznie wyglądam