Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzmartwiona

Ciąża szpital na inflandzkiej nie ma miejsc i nie przyjmuje

Polecane posty

Gość zzzzmartwiona

Jestem w ciąży. Chciałam sie zapisać na pierwsza wizyte do ginekologa na inflandzkiej i prowadzenie ciąży. .. i usłyszałam ze mnie nie zapisza bo nie ma miejsc. czy panstwowa przychodnia moze mi odmówić? ile mozna czekac az sie takie miejsce zwolni???????? Jestem zaniepokojona. Zależało mi na tym szpitalu :(

Gość zzzzmartwiona
dziewczyny obeznane w temacie. prosze pomóżcie

Gość to forum jest
w stanie martwicy

Gość gość
Ja słyszałam że to dobry szpital i tam bardziej szkoda jeśli nie przyjmują. Dobre opinie ma tez szpital Św. Zofii na Żelaznej, ale tam podobno drogo, a słyszałam tez że przereklamowany

Gość gość
A z przychodniami to nie wiem...ciężko cos powiedzieć

Gość gość
coraz więcej przyszłych mam to analfabetki. Pewnie "słoik" jakiś :( ulica nazywa się InflanCka a nie InflanDzka

Gość gość
to żaden wstyd być słoikiem..jakie to ma znaczenie jak sie pisze nazwe ulicy. wielu ludzi ma w******* na takie kwestie..ale zeby sie czepiac tak nieistotnych spraw to trzeba mniec ostrą nerwice

Gość gość
hahaha, faktycznie to zupełnie nieistotne jak się pisze :D Twoje dziecko będzie warszawiakiem i będzie się wstydzić matki analfabetki. Pomyśl nad tym :D

Gość gość
bo to, co na porządku dziennym na twoim słoikowym zadupiu, tutaj tak gładko nie przejdzie

Gość gość
Nie mam dzieci :) ale ty wiesz wszystko o ludziach nawet to ze nieistniejace dzieci beda sie mnie wstydzic. łał. Ty sie módl zeby twoj dzieciak nie wstydzil sie twojej nerwicy. :D Same desperatki i nerwowo chore na tej kafeterii. :o

Gość gość
Ja nie wiem co się tam wszyscy pchają.Nawet nie ma jak zaparkować przy szpitalu...

Gość gość
no faktycznie, w dzisiejszych czasach tylko analfabeci, ignoranci i alkoholicy nie są znerwicowani, bo mają wszystko gdzieś i przez to nie przejmują się niczym, bo im wisi.. I mnożą się na potęgę :D A co najdziwniejsze, większość się na to godzi. Jeszcze niedawno wszyscy równali "w górę", teraz moda na "doły społeczne" to jest cool i trendy :D

Gość gość
"no faktycznie, w dzisiejszych czasach tylko analfabeci, ignoranci i alkoholicy nie są znerwicowani, bo mają wszystko gdzieś i przez to nie przejmują się niczym, bo im wisi.. I mnożą się na potęgę smiech.gif A co najdziwniejsze, większość się na to godzi. Jeszcze niedawno wszyscy równali "w górę", teraz moda na "doły społeczne" to jest cool i trendy smiech.gif" nie wstydzisz sie tak pluć jadem? nie wyszło ci w życiu co? jestes biedna? masz kiepską prace? a moze faceci sie toba nie interesuja. cos jest na rzeczy. normalni ludzie sie tak nie plują z byle powodu. myslalas juz o wizycie u psychologa? :D

Gość gość
pluję, bo nie godzę się na analfabetyzm w XXI w?

Gość gość
ja sie nie godze na nerwice z byle powodu. to sie leczy w XXI wieku.

Gość gość
a jak cos ci w zyciu nie wyszlo mozesz isc na terapie i narawic swoje zycie. podobno nigdy nie jest za pozno. powodzenia!

Gość gość
nie martwimy się moim życiem, tylko nie godzimy się na zalew analfabetyzmu w stolicy naszego kraju. Wystarczy tego na Wiejskiej :D

Gość gość
ty sie lecz. brak argumentow? Mozgu zbrakło haha :D

Gość gość
to zbyt mały argument dla ciebie, że nie godzę się na napływ analfabetów do Warszawy??? Nie mam nic przeciwko słoikom jako takim, ale bycie "warszawiakiem" jednak do czegoś zobowiązuje. Inaczej tak się tu ten analfabetyzm rozprzestrzeni, że staniemy się 2 milionową wiochą :(

Gość gość
ty masz uszkodzony mózg :o zabrakło ci argumentów. słabiutko u ciebie z inteligencją :o a nerwica straszna. matka cie nie kochała czy jak?

Gość gość
Masz tak ubogą wiedzę, że tylko nerwica przychodzi Ci do głowy, gdy ktoś zwróci Ci uwagę na ewidentny błąd? Słabo to świadczy o Twojej inteligencji.

Gość gość
rozumiem, że ciebie analfabetyzm i używanie słów, powszechnie uważanych za wulgarne, nie razi. Współczuję wrażliwości i obycia. A ponieważ mnie razi i wyrażam temu sprzeciw - powinnam się leczyć :D

Gość gość
ok widze ze to forum calkiem zeszlo na psy. rozumiem ze jestes teraz na przepustce z sobieskiego..sami psychiczni i gimbaza sie tu udzielają. poszukam forum dla dorosłych. ułomni zasiedlili kafeterie. żegnam.

Gość gość
to forum dla bezrobotnych? skad macie tyle czasu zeby tu non stop odpisywac? nie chcielibyscie pracowac?

Gość gość
mogę odpowiedzieć co najwyżej za siebie. Mam dziś dzień wolny i weszłam sobie na kafe zobaczyć co "w trawie piszczy" :) I zbulwersowała mnie InlanDzka :)

Gość gość
ja jestem rentierem. mam bardzo duzo wolnego czasu :)