Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktujecie kobietę poważnie chcecie mieć z nią dziecko to płaćcie na randkach

Polecane posty

Gość gość

Życie to perspektywa zysków i strat - spotykanie się z kobietą - płacenie za niąto strata, ale zysk to piekna istota obok, milosc, cieplo a potem dzieci spotykanie się z męzczyzną - poświecenie sie, zajscie w ciaze, rodzenie, a potm wychowanie dziecka - strata - zysk - meska opieka fizyczna, psychiczna i materialna Ludzie, którzy nie trzymają się temu albo występują przeciw ewolucji albo w ich ewolucji poszło coś nie tak (przykład : faceci, którzy inwestują w kobiety, które nie traktują ich poważnie, kobiety o wiele atrakcyjniejsze od nich - wiadomo,że są dla kasy) niedojrzałosc mężczyzny przykład kobiety : zachodzi w ciąże z gołodupcem, najczęsciej - bo on jest przystojny co świadczy o niedojrzałośc***sychicznej owej samicy dojrzałych ludzi poznajemy tak - mężczyzna zapewnia kobiecie dobrobyt a kobieta mężczyznie ciepło, wierność i płodnosc

Gość gość
i niby XXI wiek, i równouprawnienie, feministki, gender, a mentalność z epoki kamienia łupanego, przynieść dzika ja rozłożyć nogi, dzięki za szczerość chociaż:-)

Gość gość
Ważysz 100kg?

Gość gość
Płaci to się jak chce się wynająć dzifkę!

Gość gość
Nie wszystkie kobiety takie sa. Ja jestem niezalezna i atrakcyjna, dzieci nie chce :)

Gość gość
d***** tańsze niż autorka, to się chwali Czy ja wiem.... Niektore sie zadowola kebabem lub pizza 1 na miesiac i bylejakimi spodniami.

Gość gość
Broken ty się nie ******aś nawet

Gość gość
niezłe z was tu patologie :D wszystko upraszczacie ale czego sie spodziewać po bezrobotnych prawiczkach, którzy i tak nie mają szansy na kobietę (ze względu na wygląd i zachowanie ) to jeszcze dobijać ich tym,że rzeczywistość jest taka,że rodzinę trzeba utrzymać (póki co sami są na garnuszku rodziców :D )

tak. ja też nie będę miała kobiety, a moja błona świadczy o prawictwie. a że rodzice mnie utrzymują to nie muszę się k***ić jak Ty.

Gość gość
Ze co to? Dala ci bozia c*** to ja szanoj. I nikomu niemow zeja masz. Laske robisz idze idze . Podupcyc izabic.

Gość gość
Dostawanie kwiatków to też k****enie się? :)

Gość gość
Broken ale ty masz już swoje lata :D mnie by było wstyd. I tak cię rodzice wychowali, że obce osoby wyzywasz od dziwek. Normalna jesteś? :D nie dziwne, że nikt cię nie chce.

Gość gość
ale bulwers :classic_cool: żeby ci robotnicza żyłka nie pękła broken

d***** bierze kasę za seks obce osoby nazywam po imieniu, sama napisała: chce być k***ą, panowie, płaćcie mi z********ie i za rozpłód ja się z rodzicami nie k*****, żeby mnie utrzymywali.

Gość gość
Żony też nazywasz k*****i? Lecz się Broken, szybko.

Gość gość
Żony też nazywasz k*****i? Lecz się Broken, szybko.

Gość gość
broken siedzisz na wózku inwalidzkm,że masz tyle lat i nie pracujesz? :O jestes gorsza niż utrzymanka, bo utrzymanka przynajmniej daje coś w zamian ty jestes zwykłym pasożytem :( nie wstyd ci wykorzystywac rodzicow?

bulwers? a co mam, w imię solidarności jajników rozłożyć ramiona i powiedzieć: siostro, rozumiem Cię, kurwmy się razem?:O

Gość gość
Broken wstyd w twoim wieku, żeby cię rodzice utrzymywali.

tak, żona, która liczy na kasę za seks jest k***ą, tak samo osoby, które teraz najeżdżają na mnie mają być może ten sam system wartości a co ma wiek do pracy, bo ja nie rozumiem. nie odwalam jakiegoś życiowego panu, gdzie wszystko ma być w zegarku. a Ty sobie już zaplanowałaś sponsora.

co z tego, że żona:D:D:D lol. poślubiona k***a staje się szanowną matroną:DD:D:D????? co ma lenistwo do bezwstydnego dawania d**y i wyciągania za to kasy.

Gość nie pchałem wózka Broken
Broken proponowała,że postawi mi kawę jak pójdę z nią na randkę :classic_cool: ale pchania jej wózka jedna kawka nie wynagrodzi :( jestem taki honorowy :classic_cool: nie poleciałem na jej kasę :classic_cool:

Gość gość
jesteś małointeligentna czy głupia? :) randka to nie utrzymywanie :D

Gość gość
Chyba cie bozia opuscila :-) zaplace ci jak robote dobrze zrobisz ,jak sie ozenie to bede goly chodzil

Gość gość
ona chyba liczy na to,że przybiegną tu jacyś desperaci i będą mówić " broken jestes super nie jestes materialistka jak wszystkie, umów się ze mną" :D :D :D :D