Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna123456

Boję się że jestem w ciązy

Polecane posty

Gość adrianna123456

Witam, wczoraj uprawiałam pierwszy raz sex. Mielismy prezerwatywe ale pękła Mialam 18 dzień czyli niby nie dni płodne moj chłopak nie skończyl ale jednak boję się.. Czy jest możliwosc że zaszłam w ciąze ? I czy przyjmie mnie teraz jakis ginekolog nie prywatnie dzisiaj?

Gość gość
sprobuj w przychodni, moze Cie przyjma, powiesz ze pilnie potrzebujesz. skoro chlopak nie skonczyl, to raczej nie powinno się tak zdarzyc. jesli sie obawiasz to zawsze jest pigułka 72h po.

Gość adrianna123456
a w szpitalu trzeba się umawiac wczesniej czy teraz by mnie przyjeli ?

Gość gość
ryzyko zawsze jest.. owulacja sie mogła przesunąć. Ale raczej nie wielkie jest to ryzyko. W każdym razie jak chcesz być na 100% spokojna to postaraj sie o tabl po tylko nie mów że masz 18 dc i chłopak sie nie spuścił tylko powiedz że 15 i kapliście sie ze gumka pękła po fakcie. No a żeby na przyszłość nie było takiego tematu to polecam jeszcze przed miesiaczką isc do gina po tabl.

Gość gość
nie wiem, nigdy nie byłam w takiej sytuacji. :/ zadzwoń i zapytaj.

Gość gość
tyle razy pisze aby dzieci nie braly sie za robienie dzieci wezcie sie za nauke czasy takie ciezkie n******nnnieee zawsze sie znajdzie potem czas

Gość adrianna123456
mam 20 lat bez przesady...

Gość Norwegia Norwegia
kup sobie tabletke 72h po. receptę może wypisac każdy lekarz, a nawet weterynarz. i po sprawie

Gość gość
Droga autroko, najpierw dowiedz się jak możne dojść do zapłodnienia, a potem się martw o ciąże :D

Gość gość
nie ma wytrysku, nie ma ciazy..

Gość adrianna123456
wiem jak może dojsc do zaplodnienia sama uspokojałam moje koleżanki w takich sytuacjach ale to był mój pierwszy raz i zrozum że bałabym się nawet gdyby prezerwatywa by nie pękła i chyba nie potrafie teraz trzeźwno mysleć :)

Gość gość
Z takim rozumowaniem to ty nie dojrzalas jeszcze do sexu

Gość gość
wiesz jak ma być dziecko to będzie, chociaż myślę, ze szanse zerowe. Ja w pierwszej ciąży wpadłam wspólżyjąc 1 raz w ciągu cyklu. Przy drugiej ciąży już były starania wielkie kilka miesięcy wspólżyjąc średnio co drugi dzień. Teraz w ciążę w ogóle nie mogę zajśc od dłuższego czasu. Nie denerwuj się, myślę, że naprawdę szanse są zerowe, chyba, że cud;) poczekaj do miesiączki i naprawdę nie ma sensu się nakręcać, szkoda nerwów:)

Gość adrianna123456
mozliwe ze nie jestem, chyba teraz troche poczekam z nastepnym razem :P

Gość adrianna123456
Dziękuje za odpowiedzi :)

Gość adrianna123456
Dzisiaj powinnam dostac okres , mogę zrobić juz test czy to za wczesnie?

Gość gość
DROGIE DZIECI !! ZANIM WEŹMIECIE SIĘ NA SEX TO NAJPIERW DOWIEDZCIE SIĘ JAK MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻE !!!!! JUŻ MNIE W******JA TE WASZE TEMATY..MAM DNI NIE PŁODNE, ON NIE DESZEDŁ, KOCHALIŚMY SIĘ W GUMCE..JESTEM CHYBA W CIĄŻY ?? K***a w ciąże można zajść jak ma się dni płodne, jak facet spuści się do pochwy, a na pewno się nie zajdzie jak się kochacie z gumkami i facet nie dojdzie..głupie tępe dzieci..jak nie wiecie o co w seksie chodzi to się do niego nie zabierajcie !!

Gość gość
Autorko ! Masz coś z głową ! Masz racje jedź jutro do lekarza..na pewno będzie widać pęcherzyk !! HAHAHAHA bo zaraz padne, pęcherzyk widać do 3 nawet 4 tygodni po zapłodnieniu dopiero..więc po co do lekarza idziesz? Na pewno Ci na tem moment nie powie czy jesteś czy nie..i co z tego, że masz 20 lat ? Jak Twój mózg nie przekracza wieku 12 lat..NAJPIERW DOWIEDZCIE SIĘ JAK MOŻNA ZAJŚĆ W CIĄŻE, A POTEM PONIKUJCIE

Gość adrianna123456
A więc mimo ze miałam dni teoretycznie nie płodne to mam nadal nieregularne miesiączki wiec 18 dzien nie koniecznie musial byc w moim przypadku nie płodny poza tym napisałam że gumka pękła a nawet przed wytryskiem może dojść do zapłodnienia , jest to mało prawdopodobne ale zdarzają się takie ciąże. Jedyne moje pytanie na dzień dzisiejszy jest to czy już mogę zrobić test czy to za wcześnie. nie bulwersuj się ; )

Gość adrianna123456
Do lekarza chciałam isc po TABLETKI PO czytaj ze zrozumieniem ;)

Gość gość
czy wy te gumki to kupujecie na bazarze od ruskich? Tyle lat używam i żadna NIGDY nie pękła :( A tu co chwilę słyszę że pękła i problem..

Gość gość
Weź się puknij w głowę, nawet gdybyś cudem zaszła w ciąże to żaden ginekolog ci jej nie potwierdzi dzień po stosunku bo nawet dobrze do zapłodnienia noe doszło. Lekarz może potwierdzić ciążę ok 5-6 tc. jedynie za dobry tydzień możesz sobie zrobić betę. Jak juz zabierasz się za sex to chociaż poczytaj i doinformuj się trochę bo ciemna jesteś jak tabaka w rogu.

Gość gość
ZA WCZEŚNIE ! Nic z testu nie wyjdzie..skoro uprawiasz seks to musisz być gotowa na to, że możesz zajść w ciąże..a skoro ciąży nie chcesz to nie uprawiaj seksu !! PROSTE ! Bo potem piszecie tu: a gdzie usunąć ? A ja nie mam pieniędzy..a mama będzie zła, a to a tamto..ja nie mogę, już mnie na prawdę wkurzacie...skoro uprawiasz seks to prędzej czy później zajdziesz w ciąże i musisz się z tym pogodzić, a jak nie jesteś gotowa na dziecko to kup sobie majtki na kłódkę, a klucz wyrzuć do Wisły..

Gość gość
A po jaki h u j ci test jak masz okres??

Gość adrianna123456
przecież napisalam ze chcilam isc to lekarza po tabletki po nie po potwierdzenie ciązy ! mineło 10 dni dzisiaj powinnam dostac okres. Czytalam że w planowany dzien miesiaczki powinno sie zrobic ale chcialam sie spytac osob doświadczonych ale widze że na tym forum tylko potraficie obrażac a nie pomagac

Gość adrianna123456
jedno głupie pytanie "czy moge zrobic test" wywołalo tylko fale krytyki Dziękuję bardzo za mądre i przydatne odpowiedzi

Gość adrianna123456
Super, test leżał od wczoraj i podkusiło mnie zrobić. Oczywiście 2 kreski :( Może cie to teraz wytłumaczyć? Wg was nie miałam prawa zajść w ciążę :( Jestem załamana.

Gość adrianna123456
ejjj ten post wyżej to nie ja pisalam ;D

Gość adrianna123456
sorry, jednak to ja pisałam, ciąża mi już na głowę siada, a to dopiero początek :P