Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieczenie pochwy przy dotyku i dziwna wydzielina

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie... ta wydzielina jest dosyć skąpa, ale o dziwnym zapachu (nie rybi, trochę inny, trudno mi to określić). Miałyście tak dziewczyny? Co to było? Do gina mogę iść dopiero w przyszłym tyg..

Gość gość
Dodam, że z pochwy co jakiś czas wypływają mi śledzie :(

Gość gość
Nie dotykać i nie wąchać.

Gość gość
w*********j żałosny samczyku... lepiej sprawdź, czy domywasz swój narząd, bo co 2 Polak tego nawet nie potrafi zrobić.

Gość gość
A piecze tylko jak się podcieram po siusianiu... w dodatku od jakiegoś czasu kłuje mnie na dole brzucha i to koszmarnie, opasuje aż "naokoło" (od dołu pleców do dołu brzucha) mam zespół jelita drażliwego więc nie zwracałam na to takiej uwagi, ale teraz coś mi się wydaje że to może być coś innego

Gość gość
Martw sie swoim narzadem bo ja jestem zdrowy :)

Gość gość
Śmierdząca brudaska wytyka komuś brak higieny i podaje jakieś wyssane z palca bzdury. :D

Gość Marcelina123123
A jaka ma konsystencje? Barwe? Biala,zolta,zielona / grudki i inne wiurki - grzybica pochwy Mozna sie zarazic badz samej wprowadzic infekcje.

Gość gość
Zdrowy może i jesteś, ale niedomyty zapewne tak, mądralo. Ciekawe ile masz sera.. Jezus, pamiętam jak mojemu byłemu coś ciekło z penisa, taka wydzielina dziwna (to był rzęsistek) a ten debil chce żebyśmy seks uprawiali. Powiedzialam, żeby s********ł do urologa..

Gość gość
15.01.14 to nie są grudki - to jest raczej "ciekłe", jest tego raczej mało; gdybym była przed miesiączką, to powiedziałabym że to śluz, ale nie jestem przed.. i te bóle brzucha są masakryczne, ja jestem przyzwyczajona do bólów, ale te są takie że często muszę zmieniać pozycję, klękać, żeby aż tak nie kłuło..

Gość gość
No to się dobraliście z byłym, dwa brudasy ******* :D

Gość gość
No i ten zapach i pieczenie - wiec to na pewno nie to. Wiecie co? Szkoda, że kafeteria jest siedliskiem nienormalnych facetów, którzy w godzinach pracy nie mają co robić, tylko obrażać osoby z problemami zdrowotnymi... Albo raczej nie - można się chociaż pośmiać z takich nieudaczników.

Gość gość
Czemu sie z niej smiejecie idioci?? Takie sa m.in objawy i wcale nie jest ona skutkiem niedomycia,wrecz przeciwnie, nadmiernego mycia miejsc intymnych, stosowania drazniacych srodkow myjacych czy tez antybiotykow. Idz kochana do lekarza lub kup sobie w aptece masc z Clotrimazolem

Gość gość
chodzilo mi o objawy grzybicy tylko mi slowo gdzies ucieklo

Gość gość
No ja właśnie ostatnio sobie kupiłam taki żel pod prysznic i myłam się nim i tam.. bo skończył mi się do higieny intymnej. Może sobie wyjałowiłam też. Idę w przyszłym tyg, i tak cytologię muszę zrobić

Gość gość
*objawy grzybicy

Gość gość
byc moze to jest przyczyna, flore bakteryjna pochwy latwo jest wlasnie w ten sposob naruszyc, najlepsze sa zele intymne z kwasem mlekowym, wiem z wlasnego doswiadczenia bo tez mam czesto takie problemy

Gość franka00
Zacznij używać do higieny intymnej płyn lacibios femina protecta z kwasem mlekowym i chlorheksydyną, który zabezpieczy Cię przed rozwojem patogennych bakterii i grzybów. Świetnie odświeża i eliminuje nieprzyjemne zapachy. Sama używam go od ponad roku, bo jest bardzo delikatny i hypoalergiczny a po umyciu okolic intymnych zwykłym żelem zawsze miałam podrażnienie i uczulenie. A i dzięki niemu nie przyplątała mi się żadna infekcja intymna.

Gość gość
To kila ,trypel cie zrzera:-)