Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie wyleczyc nerwice bez lekow i psychoterapii

Polecane posty

Gość gość
Bez leków tak, ale bez terapii może być trudno. Mnie udało się bez terapii, bo miałam bardzo rzadko, ale brałam leki na uspokojenie, a właściwie cały czas je biorę, tyle że powoli odstawiam.

Gość gość
ale w jaki sposob pomaga terapia w leczeniu nerwicy?

Gość gość
mi leki pomagaja bardzo.

Gość gość
ja bralalam paxtin. ale bardzi zle na mnie dzialal.

Gość gość
ja zaczelam chodzi do psychologa, ktory mi pomogl w zrozumieniu moich problemow. Za jakis czas mialam wizyte u psychiatry zapisal axyven, czulam sie po nim strasznei i odstawilam. Czasami mam napady leku itp ale musze to opanowac i jakos daje rade, trzeba te mysli odsuwac i ciagle cos robic

Gość gość
no wlasnie. np. jak sie klade spac. to mnie lapie uczucie leku. serce wali. a tak w domu czy gdzie kolwiek musze ciagle cos robic, zajmowac czyms mysli.

Gość gość
no dokaldnei, rozumiem ciebie doskonale , ja czesto wlasnie mam te uczucia lęku, wieczorem tez, ostatnio szlam do pracy i poczulam sie tak jakbym miala za chwile zemdlec a wogole z nerwica po raz pierwszy wylądowalam w szpitalu bo myslalam ze umieram, dlatego teraz wiem ze musze sobie z tym radzic tabletki przyczyny leku nie wyeliminuja, jestem przeciwniczką leków

Gość gość
nawet nie mam do kgoo isc na pyschoterpaie w moim miescie przerobilam juz 3 psychologow i zaden i nie przypadl do gustu.