Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusia20

Objawy ciazy czy miesiaczki

Polecane posty

Gość Tusia20

Hej KOBIETKI !;) Potrzebuję Waszej pomocy. Co prawda mój okres nie zawsze jest regularny, ale powinnam dostać miesiączke 14.01.2014, a jej nie mam. Dzień przed spodziewaną @ zaczęło bolec mnie podbrzusze, boli po kilka godzin dziennie, nie jest to mocny ból, ale podobny jak ten przed @. Od jakiegos tygodnia mam nudności, nawet raz wymiotowałam, bo nie mogłam powstrzymać wymiotów, o co zawsze się staram. Z objawów, które jeszcze zauważyłam sa bolące sutki, takie nadwrazliwe, szczypiące. Myslicie, ze to moze byc ciaża ? ;*** Dodam tylko, ze zawsze kochamy się bez zabezpieczenia, ale mój kochany nie zawsze we mnie konczy ;)

Gość gość
Objawy ciąży czesto mylone są z objawami przedmiesiaczkowyni.. Najlepiej idz na betę z krwi ;) ja bym ciąży nie wykluczala ;)

Gość Tusia20
Jutro lub pojutrze kupię test i go zrobię ;) ale niestety z tych emocji nie mogę spac. Nie planujemy na razie malenstwa, ale bardzo, bardzo bysmy sie ucieszyli ;) Chcielismy wziac wpierw slub, ktory mamy we wrzesniu, ale jak to bedzie ciąza, bedziemy równie przeszczesliwi !;))))

Gość gość
ja mialam dokladnie takie 'objawy' jak na miesiaczke, tyle ze bez miesiaczki ;) i bylam w ciazy

Gość Tusia20
Eh, jestem taka ciekawa..juz nie wiem co mam myslec ;) chce juz jutro, chce juz test !;) no i wynik...mam nadzieje, ze pozytywny ;p

Gość gość
tylko nie mów że masz 20 lat????

Gość Tusia20
Tak mam 20 lat, jestem w trakcie studiów ;) mój narzeczony ma lat 25, skonczył studia, dobrze zarabia, mamy mieszkanie i wyznaczona date slubu ;-) bardzo się kochamy..wiec nie wiem gdzie leży problem;)

Gość gość
mnie przy nieregularnych czasami pobolewało podbrzusze,a skąd wiesz że 14 powinnaś dostać skoro masz nieregularne -to jest śmieszne jak to wyliczyłaś,miałaś potwierdzoną u lekarza owulację czy co ?

Gość Tusia20
Nie kochana, ostatnio moja miesiączka była dosyć stabilna ;P czasami mam jakies zachwiania i wtedy sie spoznia ;) przez 3 cykle była regularna, nie miałam z nia problemow.

Gość gość
czy nie pisałas o tym na innym forum?

Gość Tusia20
pisalam, pisałam..masz rację. Uwierz jestem bardzo zdesperowana, przepraszam za spam..

Gość gość
też jestem w twoim wieku w sumie to jeszcze nie bo mam 19 również jak ty myślę że mogę być w ciąży ale jakoś nie panikuje 26 mam okres więc zobaczę. jeśli okaże się że jestem nie ma problemu jestem z mężczyzną któremu ufam i jestem szczęśliwa jeśli nie ok mam na to czas. z objawów mam bolące piersi które bolą mnie już 2 tygodnie a zawsze zaczynały tydzień przed okresem są takie pełne i sutki bolą ale w inny sposób. no ból jajników nie przypisze to objawów bo choć nie bolą mnie przed okresem a teraz tak to może wcześniej nie zwracałam na to uwagi i okropne wzdęcia choć dzisiaj mineły troche a nic nie zmieniło się w moim odżywianiu się i jeszcze mam biały śluz którego nie jest dużo ale tak trochę. zrób test i masz odpowiedź nikt nie wie czy możesz być w ciąży szanse so 50 na 50 wiec nikt tego nie przepowie bywa tak że organizm może wysyłać nam takie sygnały sprzeczne

Gość gostek222
wyżej napisałaś że byście sie cieszyli a teraz że zdesperowana

Gość gość
słyszałaś kiedyś o becie?zrób i nie wmawiaj sobie objawów....

Gość Tusia20
No bo cieszyli sie byśmy ;) bardzo chciałabym zobaczyc te 2 kreseczki, jestem zdesperowana, bo mam mantlik w głowie.. ;) nie moge spac z tych emocji ;p

Gość gość
i jak zrobiłaś test:)?

Gość gość
noi gdzie ty jesteś po co zakładasz wątek jak go nie prowadzisz a ja tu czakam i czekam

Gość gość
kolejna 20 latka która mysli,że dzidzi to super zabawka ehh