Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testowanie produktów

Polecane posty

Gość gość

Chcecie testować produkty zwłaszcza kosmetyki?? całkiem za darmo podajcie mail a wyśle zaproszenie

Gość martus 2833
Polecam wszystkim tego typu kampanie, bo to świetna zabawa :) Ja mam okazję testować kapsułki piorące Vizir. Mogę tylko powiedzieć, że moim zdanie kapsułki są świetne!! Pomimo, że służą do prania zarówno tkanin białych jak i kolorowych, efekty ich "pracy" są fantastyczne. Nawet ubranka mojej półrocznej córeczki, która właśnie zaczyna sama jeść, są idealnie czyste. Poza tym nie mam już problemu ze złym dozowaniem proszku, kapsułki tak pięknie pachną, że nie używam już płynu do płukania. Fajne jest to, że otrzymałam też pakiet kapsułek do rozdania rodzinie i znajomym.

Gość TRNDY
KAPSUŁKI PIORĄCE VIZIR SĄ DOBRYM ŚRODKIEM PIORĄCYM. KUPOWAŁA BYM JE NA CO DZIEŃ ALE NIECH BĘDĄ W DUŻYCH NAPRAWDĘ OPAKOWANIACH PO PRZYSTĘPNEJ CENIE! PROSZKI DO PRANIA SĄ SPRZEDAWANE W DUŻYCH KILKU KILOWYCH OPAKOWANIACH A CENA JEST PRZYSTĘPNA PRZY ZACHOWANIU DOBREJ JAKOŚCI PRANIA. Kapsułki piorące Vizir nie są lepsze od proszków Ariel lub Persil. Przy wysokiej cenie kapsułek jest to niewspółmierne z jakością. Podczas sobotniego prania zrobiłam trzy prania (segregacja kolorami) i nie byłam zadowolona z jak szybko z pudełka "znikają" kapsułki. Proszku za tą samą cenę jest znacznie więcej. Jedno z czego się cieszyłam, że nie muszę sypać proszku kubeczkiem ale wkładam do bębna kapsułkę i po sprawie.

Gość 36Patrycja
Od niedawna jestem w rekomenduj.to i udało mi się przetestować suplementy Jeliton.Teraz ruszyła kampania na kremy przeciwzmarszczkowe.Jak dla mnie fajna sprawa poznawanie nowości.