Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze o mnie zapomni

Polecane posty

Gość gość

Wiem smieszne to i zalosne pewnie, w gimnazjum tez dawno nie jestem ( 24lata) a takie problemy.. po prostu tesknie za byłym ktory mnie rzucil kilka miesiecy temu, nie wiem co robic, nie latam za nim postanowilam sie odciac - ale...boje sie, ze On o mnie najnormalniej w swiecie zapomni, po rozstaniu mowil mi ,ze o mnie mysli niemal codziennie. to bylo jakos dwa tygodnie po tym jak zerwał ale teraz? nie mamy kontaktu od 3tygodni, widzialam go tylko przelotem, boje sie, ze juz całkiem da sobie spokoj. Powiedzcie, jak to jest, ze jak kobiety ucinaja kontakt i piszą, zeby dać zatęsknić za sobą, jak to sie dzieje?

Gość gość
Pewnie bzyka już inną. :-(

Gość gość
Nie tego jestem pewna, ze nie. on wynajmuje mieszkanie razem zm oim kuzynem, powiedzialby mi, nikogo nie ma.

Gość gość
na pewno nie zapomni, jesli kochal prawdziwie zawsze bedzie pamietal.

Gość gość
a jesli nie kochał prawdziwie ale byłaś dla niego kimś ważnym to też nie zapomni.

Gość gość
a jeśli ma rewelacyjną pamięć a nie byłaś dla niego kimś ważnym to też nie zapomni

Gość gość
no ale wiecie o co mi chodzi? chodzi o to, ze jak sie odetne to on szybko znajdzie sobie inną, mimo, ze wiem, ze taki nie jest. Albo ze pomysli, ze mi juz nie zalezy ?wiem, ze w takim razie nie jest wart tego zachodu :(

Gość gość
jeszcze kilka miesiecy temu powtaz\rzal, ze tak wiele dla niego znaczę :(

Gość gość
olej

Gość Ja  ona
Mój były o mnie zapomniał. Jestem dla niego nikim, nie zadzwonił ani razu od czasu rozstania. Nie żebym jeszcze go kochała czy coś, ale tak mi jakoś przykro bo się starałam w tym związku a on to wszystko przekreślił.

Gość gość
on już do Ciebie nie wróci, zapomnij, zwykły doopek... porooochał dziewczynę jakiś czas i kopnął w tyłek jak mu się znudziła. On Cię nie chce bo juz mu się znudziłaś i nic tego nie zmieni.

Gość Ja  ona
to do mnie czy do Autorki ?

Gość gość
tylko, ze jak juz sie gdzies widzimyto on nie daje mi spokoju jest zazdrosny,

Gość gość
Mój były pamiętał o mnie tak długo jak ja o nim, mimo że miał po mnie kilka przelotnych dziewczyn, ciągle coś miał też do mnie, nawet po ponad rocznym braku kontaktu on się nagle odezwał, spotkalismy się, zobaczyliśmy że to nie wypali, potem on kilka miesięcy miał nową , zrbiła go w bambuko, wtedy znowu sobie o mnie przypomniał i napisał, przeprosił za wszystko, wszystko się wyprostowało, zostaliśmy normalnymi znajomymi, jednak gdy w lutym ubiegłego roku zobaczyłam jego zdjęcia z inną i związek na fb to poczułam jakieś ukłucie w sercu :( on jest z nią prawie rok, ja byłam jego najdłuższym związkiem do tej pory, teraz chyba ona będzie... ja poznałam innego, pokochałam, ale on nie kocha mnie tak mocno jak kochał mnie były...prawdziwej miłosci nie da sie wymazac z pamieci, nawet jesli byla dawno i sie skonczyla

Gość gość
Mam tak samo ,nie jestesmy razem a zazdrosny ze hoho! :D wiesz co ja probuje sobie go odpuscic ,bedzie co bedzie i szkoda czasu na smutki :)

Gość gość
Ale ja nie umiem go sobie odpuścic, mijaja 4 miesiace i nie ma dnia zebym o nim nie myslala, dzis nie spałam do piątej, analizuje za duzo, mysle.. kazde jego slowo..A gdy juz jestem szczesliwsza ( bo szczesliwa chyba juz nie bede) i staram sie nie mysleć, to pojawia sie on przypadkowo gdzies spotkany w pubie, zawsze nalega zebym została z nim itd. Albo jak ktos sie od mnie przystawia to on jest automatycznie zazdrosny, nie opuszcza mnie na krok. W ogóle to to jest jak zwiazek bez zobowiazan na te chwile, znaczy sie był... bo jak wspomnialam od miesiaca nie mamy kontaktu.. bo on sie do mnie nie odezwie, bo i po co.

Gość gość1988
skąd ja to znam a ile byliscie razem??

Gość gość
A moj sie ze mna kontaktuje czesto. Jest mily itp. Ale wczesniej nie mielismy kontaktu przez 9 mcy. Sam go odnowil i nie zapomnial..

Gość gość
a zapowiada sie na to zeby wrocil ?

Gość gość
Nie rozmawialismy o tym ale on stara sie dbac o mnie chce sie spotykac spedzac razem czas... Wiec moze chce wrocic ale ja daje mu do zrozumienia ze jestesmy tylko znajomymi.

Gość wejherland
nie ma co czekać :classic_cool:

Gość gosc1977
nie zapomni, nie zapomina sie takich rzeczy

Gość gosc1977
nie zapomni, nie zapomina sie takich rzeczy

Gość gość
wszystko się zapomina !!!!!!!!!!!!

Gość wątpieeee
jesli cos sie czulo nie zapomina sie nigdy

Gość wątpieeee
jesli cos sie czulo nie zapomina sie nigdy

Gość wejherland
no a ja jestem zdania, ze wszystko da się zapomnieć, potrzeba czasem lat, ale sie da.

Gość moj nie zapomnial
mnie przez 4 lata a tez ze mna zerwał i olał pozniej sie jasnie panu przypomnialo niby nie mogl sobie ulozyc zycia beze mnie