Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za gra ze strony faceta

Polecane posty

Gość gość

w telegraficznym skrocie bylismy razem od sierpnia do przed swietami, byly wzloty i upadki, przed swietami powiedzial mi ze ma dosc zrozumialam bo troche przesadzalam, kontakt sie nam jednak nie urwal, nie byl on juz taki jak wczesniej ale jednak byl. nie widzielismy sie przez przerwe swiateczna, sylwestra spedzilismy niestety osobno, gdy wrocilam z rodzinnego miasta a on z ulopu odrazu wyszedl z propozycja spotkania, spotkalismy sie.., jednak ja w przeciwienstwie do tego co mialam w zwyczaju wczesniej nie poruszylam tematu naszego zwiazku na sam koniec spotkania on cos zaczal ale urwal to bo ja nie ciaglam tematu, kontakt mamy caly czas bardziej kolezenski nie jak wczesniej, w odstepie kilku dni znowu zaproponowal spotkanie i znowu nikt nie poruszyl tematu wiec rozmawialismy o wszystkim i niczym sytuacja powtorzyla sie po kolejnych dwoch dniach... co ja mam otym myslec.. to on wychodzi z propozycjami spotkan ale jest dystans, nie ma konkretnej rozmowy.. ja nie schodze na temat naszej relacji poniewaz przed rozstaniem pare raze jak juz mnie cos wkurzalo mowil ze go mecze wiec stwierdzilam, ze z mojej strony temat nie wyjdzie ale nie rozumiem o co mu chodzi... bedziemy sie po kolezensku spotykac co pare dni ? powiedzcie co mam o tym myslec i co z tym robic z gory dzieki ;)

Gość gość
zastanow sie czego chcesz i postepuj wg tego co mowi ci twoje serce. widac ze takiej ytuacji nie chcesz wiec sie na nia nie zgadzaj.

Gość gość
co robiłaś? ciągłaś????????????

Gość gość
Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryśMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie. do mMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.nie pisał. MMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.amMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie. swMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.oją Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.eby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.i żeby któryś do Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi Ma cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i niMa cię gdzieś. Ja nigdy się nie narzucam i nie szukam faceta na siłę i nie zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.e zależy mi żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.żeby któryś do mnie pisał. Mam swoją godność i szanuje siebie.

Gość gość
"ciaglam" nie kontynuowalam zaczetego przez niego tematu o to mi chodzilo ;) no nie wiem jak sadzicie zalezy mu nie zalezy, czego on chce?

Gość gość
puk puk prosze dziewczyny doradzcie cos :)