Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 latek caluje dziewczynke w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

jestem przerazona jedna z mam poskarzyla sie ze moj syn caluje jej corke w policzek nie wiem skad to zachowanie sie bierze oskarza go jeszcze o inne rzeczy fakt ze mialam starcie z ta mama popelnila blad i dostala ochrzan od swej kierowniczki czy moze sie mscic?

Gość gość
Ostatnio słyszałam, że dzieci w przedszkolu bawią sie w doktorka. To jest przerażające. Musisz jakoś dziecku wytłumaczyć, że nie wolno mu jeszcze całować nikogo.

Gość gość
Tez mi cos. Jak chodzilem do przedszkola to na leżakowaniu macalem kolezanki jeno koldra fruwala , one mie tez. Ale sie narobilo ojejku jejku.

Gość gość
Ale mi to wielka afera 5 latek pocałował kogoś w policzek to chyba lepiej jakby ja miał za kudły wytargać. Ta matka chyba jest nawiedzona.

Gość gość
fajnie znaczy zakochal sie chłopak:)ja mam córkę 6 letnią to ma 3 takich adoratorów próbują ją calować jeden staje przed nią i robi maślane oczy a jak na andrzejki wylosował inne imię to kazał mamie w domu na imie mojej córki zmienić ja sie smieję z tego bo to urocze jak taka mala panienka przychodzi i mowi ze ma chlopaka :) mamy tych chłopców też sie z tego smieją a co do twojego syna to wytłumacz mu ze może dziewczynka nie chce buziaka żeby był miły dla niej ale jej nie całował

Gość gość
Ma chłopak zdrowe od ru chy

Gość gość
tylko ze mama ze skarga przyszla i ze niby w plecy ja calowal i ze gdzies indziej nie wiem skad u niego takie zachowanie bo u nas tego nie widzial bedzie zakaz telewizji

Gość gość
A ona stała jak ciele i kazała mu sie całować, sama wiesz jakie sa dzieci może trochę podkoloryzowała. Poza tym ja i tak nie widze w tym nic złego. Jeden czy dwa buziaki u dzieciaków to nic wielkiego.

Gość gość
ja sie tez juz w przedszkolu calowalem i co !!!!! dzisiaj jestem wzietym prawnikien :-)

Gość gość
oj tam glupia jest ta matka,to takie fajne wspomnienia z przedszkola ze sie mialo chlopaka,po prostu cie nie lubi,nie przejmuj sie i kaz dziecka,co ono winne ze tamta robi po zlosci,jak go ukarasz to kto wie kiedy pocaluje nastepna dziewczynke a moze wcale

Gość gość
albo jeszcze gorzej …zacznie calowac chlopakow