Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka żeby nie było

jak można wybaczyć mężowi zdradę i po chwili zajść w koleją ciążę nie rozumiem

Polecane posty

mam kuzynkę którą mąż zdradzał... wychodzi z kumplami wraca napity wyzywa rzuca się do bicia... jak czasami wyszedł to wrócił po weekendzie. W czerwcu 2013 r przyszedł z pracy kochali się wszystko było ok. Potem wyszedł gdzieś pojechał (podobno na próbę bo gra w zespole) wrócił oznajmił jej że się wyprowadza że chce rozwodu bez żadnych wyjaśnień. I od tamtej pory jak się wyprowadził rzadko kiedy odwiedzal dzieci (2 chłopców) nie dawał jej pieniędzy na życie ale pod koniec września się pogodzili... między czasie wyciągneła od niego fakt że ją zdradził. Ona jak gdyby nic go normalnie z powrotem do domu przyjęła. on pracuje a ona jest w 13 tygodniu ciąży. jeszcze pamiętam jak płakała martwiła się że może jest z nim w ciaży jak od niej odszedł ale na szczęście nie była... i jak mogła z nim po tym wszystkim pójść do łóżka ? nie ogarniam oczywiście to wszystko opisałam w wielkim skrócie. Wydaje mi sie że ona to zrobiła celowo... myśli że ciążą go zatrzyma teraz jest taka szczęśliwa żexxxx ugotował obiad xxx to xx tamto flaki mi się przewracają jak ją słucham to że wychodził z domu na kilka dni to dla niego to wcześniej była norma. Ma problem z alkoholem.

Gość gość
a ty nie masz swojego życia, którym mogłabyś się zająć. widocznie można, jak widać.

w tej chwili nie mam, bo mi się nudzi :P

Gość gość
zal d**e sciska zajmij sie swoim c***kiem co ******* cie nie chciał

Gość gość
tez nie rozumiem takich kobiet, ale co zrobic. pewnie nie długo przyleci di ciebie z płaczem, bo znowu postanowił sobie zrobić wakacje :D