Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ej mam 30tke ale chce zostac jeszcze raperem oto muj sampel co o tym myslicie

Polecane posty

Gość gość

Na razie nie mam bitu bo komp sie mi wiesza, ale kawalek tekstu mam jak go oceniacie? xxx tekst xxx Yoł yoł miałem ciężko przez długie lata To nie jest topur kata, Nie mam siostry, nie mam brata, Moczem śmierdzi moja chata Elo wiejskie głupi wołam elo, Cholero, cholero (damski chur kobiecy) x2 Napakuje ci w portki dynamitu, Sam nie wypełnisz jusz pitu (pitu) Kolorowanki to sam sobie pomaluje A wasi ojcowie to tępi chuie, Czekałem na powołanie z woja, A teraz jem bułka która jest moja, Czy to noc czy to koc czy narkotyki, Ćpam jak mam ochotę nawet papryki, Zjadam bez popijania całe dziki, Bom mistrzu jest z polskiej fabryki, Potrafię piłką robić triki, Z wszystkich kolorów uwielbiam piki, Czekałem na noc żywych trupów, Teraz mam na d***e kilka strupów, Jestem super gość, pojadę każdemu cwaniakowi, Zdrowie psychicznie się mu już nie odnowi, Ani hp, ani mp ani zapas many, BOM JEST RAPER CWANY xxx To taki tekst, w zasadzie 1/4 tekstu jednej z moich piosenek. Kocham rap bo mam to w krwi chciałbm malować pociągi i mieć swoich ludzi od melanżu. Jak oceniacie mojom twórczość?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować