Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starania po samoistnym poronieniu komu i kiedy się udalo

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak w temacie. Dzielcie się swoimi doswiadczeniami, radami. Ja zaczynam pierwszy cykl po, stymuluje owu clo i zobaczymy co z tego bedzie.

Gość gość
lekarz kazal odczekać dwa cykle. jak pozwolił to udalo się w 3 cyklu - w tym cyklu stosowałam metode samoobserwacji, ktora okazala sie strzalem w dziesiatke. W poprzednich dwoch cyklach nie pomogl seks codziennie albo co 2 dzien. Polecam samoobserwacje, jest upierdliwa ale dziala. W sumie 5 cykl po poronieniu.

Gość gość
Mierzylas temp+ obserwowalas sluz?

Gość gość
kobieto-odpocznij psychicznie i fizycznie daj organizomowi sie zresetowac i jak wogole mzna myslec o sexie?to mnie zatanawia ludzie chcesz zakazen sie nabawic?? jedz na wycieczke odzekaj z pol roku a nie znw staranka sranka

Gość gość
Ja miałam samoistne poronienie w kwietniu 2013 ale mimo to wyłyżeczkowali mnie to był 6-7 tydzień ciaży, lekarz pozwolił starać się znowu zaraz po pierwszej miesiączce, no i udało się w 2 cyklu :) początkiem lipca zaszłam w ciąże, dzisiaj już leci 30 tydzień jeszcze 2,5 miesiaca i rodze, jeśli nie ma przeciwskazań zdrowotnych to starać sie od razu ja nie widziałam potrzeby odpoczynku, psychicznie czułam sie ok, wrecz myśl o ponownych staraniach i o tym, że wkrótce sie uda była dla mnie lekarstwem.

Gość gość
dla mnie to wy nawiedzone jakies serio zwierzecy instynkt leje sie z psiochy szlam a ona lkezie do sexu no masakryczne jestescie dla mnie

Gość gość
Do kwoki wyżej! Dziwi mnie podejście takie jhak twoje 'jak można myśleć o sexie' i takie same wypowiedzi SA do kobiet po porodzie bo taki typ kobiet jak ty wyobrazam sobie tak; dala d**y w określone dni żeby zaciazyc po ciazxy tylko dziecko się liczy nic więcej ty i facet jesteście niewazni tylko dziecko. Meza odsyła do pokoju dziecinneho sama SPI z dzidziusiem sex nagle jest fuj obxydliwy i tłumaczenia przeciuez ja rodzilam to rok nie można się kochać, zapuszczona zaniedbana otyla bo przy dziecku trzeba siedzieć cala dobę i wpatrywac się w lozeczko Zalosna jesteś Mam nadzieje ze twój maz juz ma inna a ty niedawaj sobie włożyć no bo 'JAK MOZNA MYSLEC O SEXIE'

Gość gość
moj sex jest ok serio hhahaha ale was nie kumam naprawde to chore i nienormalne wasze staranka naciskanka itp

Gość gość
kwoko? to twoj obraz rozumiem??? ja daje sobie wlozyc ahhahaha moje dziecko ma 10 lat i nie sypia z nami ahhaha

Gość gość
ja czekaam 4 lata i jakos tak sie zlozylo, trauma byla straszna po pronieniu.

Gość gość
udało się po 18 miesiącach ,nie wiem dlaczego nie zaszłąm wcześniej,badania wszystkie super