Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama to też kobieta

Jakie łóżeczko dla prawie dwulatka pomóżcie pliiiiiiiis

Polecane posty

Gość mama to też kobieta

Jak w temacie, mamusie, doradźcie proszę. Chcemy wymienić córce łóżeczko, ma takie ze szczebelkami, w dobrym stanie ale w starym stylu i po prostu brzydkie (mnie się nie podoba), chciałabym jej wybrać coś ładnego, funkcjonalnego i bezpiecznego zarazem. Na pewno z barierką, najlepiej zdejmowaną, poradzicie coś? Na czym śpią Wasze dwulatki?

Gość gość
Moj spi na lozku z ikea, kupiliśmy te krótsze a nie 200 cm by nie zajmowalo polowy pokoju, barierka byla w komplecie, jest zdejmowana. Poszukaj maja duży wybor, jedyne czego mi brakuje to szuflada na pościel, niby dokupilismy pojemnik pod lóżko ale to nie to samo. Za to materac jest rewelacyjny. Dziecko ma prawie 5 lat i jeszcze 1/3-1/4 lozka jest pusta wiec spokojnie kilka lat na nim pośpi.

Gość mama to też kobieta
O, dzięki, nad Ikeą myślałam, nie mam za dużo kasy do wydania, a chciałabym coś prostego i ładnego. Materac mam nowy, dobry kokos-gryka, więc sam stelaż mi wystarczy. A do niektórych modeli chyba można dokupić szuflady na pościel.

Gość Marinta
Ja osobiście uważam, że to już jest indywidualna kwestia wyboru łóżka. Sprawdźcie w http://www.brw.com.pl/lozka/ , gdzie jest bardzo duży wybór dobrej jakości i solidnych łóżek. Firma bardzo solidna i chyba największa w Polsce więc się nie zawiedziecie,