Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbiję ci tę pustą makówkę

Zakompleksione dupki

Polecane posty

Jest ich dużo, uwielbiają uganiać się za dziewczynami, później kobietami. Najbardziej interesuje Was połączenie urody i dobrego charakteru. Gdy złapiecie taką w swoje lepkie szpony, udajecie uosobienie słodyczy i wrażliwość. Prawdziwą twarz klauna bez pozytywnych uczuć pokazujecie przy pierwszym niepowodzeniu lub niesubordynacji Waszej ofiary. Pod warunkiem, że wydaje Wam się wystarczająco omotana siecią Waszych manipulacji i kłamstw, zaczynacie jak obślizgły jaszczur powoli wpuszczać jad w jej myśli i serce. Nie myślvie jednak, że ktoś o dobrym, szczerym sercu oraz odznaczający się wystarczającym intelektem ulegnie Waszym śmiesznym gierkom. Jesteście żałosnymi kukłami, które chciałaby mieć gorące serce i dobry charakter ale czują, że w wyniku beznadziejnych doświadvzeń, wrodzonej słabości, nigdy nie będzie im to dane. Księżniczki, które uwielbiacie i próbujecie niszczyć, są dla księciów. W************e do swoich kucht, przy których czujecie się spełnieni, to Wasza półka i nie wychylajcie się poza nią... Błazny! :P

Gość uprawiam jezdziectwo
kazdy zakompleksiony d**ek chce miec trofeum bez niego wydaje sie sobie niekompletny 🖐️

Gość gość
Zgadzam sie zgadzam sie zgadzam sie mnie taki zakompleksiony oblech molestowal ohyda ohyda ohyda ohyda ohyda odrazajacy odrazajacy odrazajacy

Zakompleksione dupki, żadne trofeum nie wypełni tej pustki w waszym wnętrzu, dlatego wypierdzielajcie do Waszych głupawych i zjadliwych jędz podkuchennych, szczury obrzydliwe :-/

Gość gość
hehe ale Ty musisz być cienka...jak byś zobaczyła moja zonę to by Ci szczeka opadła i jaka jest.

Gość gość
Ciekawe, że mało kto inny niż te dupki ma dziś szanse u was.

Gość gość
dokładnie, normalni faceci maja rodziny, a taka frustratka co ma zrobić tacy jej zostali hahaha

Wyślij jakąś fotkę, pokaż piękne ciało.********* s********u w*****iaj do żonki o fizjonomii równie szpetnej co złośliwej siostry Ani z Zielonego Wzgórza bo na nic lepszego nie było Cię stać! Gdy tylko dociera do Ciebie, że ofiara Twoich ataków woli kogoś sto razy lepszego od Ciebie pokazujesz swoją twarz obrzydliwego zżeranego przez kompleksy praszczura! Obrzydzenie ***ańcu tylko zbiera na myś, jakiego słodkiego udajesz na początku :[

Gość gość
Też znam ten typ i nienawidzę dziadów, z daleka od takich!

Gość rozbiję Ci tę pustą makówkę
Żałuję, że dobre serce i wola pomocy wróbelkom ze złamanym skrzydełkiem wpędziła mnie w takie znajomości :/ tylko człowiek wypełnia się obrzydzeniem i złością :/ Dziewczyny jeśli przyciągacie urodą uważajcie na przymilnie uśmiechchniętych "skrzywdzonych" kundelków, to poważnie nie są osoby które wniosą cokolwiek dobrego do Waszego życia, chcą tylko zniszczyć czyjeś widoczne powody dobrego samopoczucia i zadowolenia z życia, którego oni nie mają!

Gość gość
po czym gada poznac na samym wstepie, ja takich przyciagam looserow :(

Gość gość
przez takiego gnoja wpadlam w kompleksy i chorobe ktora zostala mi po nim na pamietake do dzis, a minelo 3 lata, a on szczesliwy sobie "dziala" dalej...p***b

Gość gość
Idź do psychiatry tumanie, zgłoś na leczenie psychiatryczne a nie zakładaj już chyba z 10 temat z pretensjami do facetów, sama jesteś frustratką i niedojdą, na bank kaszalotem z tłusta d**ą niemytą, masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie mongolico :D

Wskazówki, z których jedna, kilka lub wszystkie pozwalają mieć przypuszczenie, że możesz mieć do czynienia z gadem czekającym na okazję zniszczenia Ci życia: - ma jeden z wymienionych problemów, w jakiś sposób nastawiających krytycznie przeciwko niemu Twoje bliskie otoczenie, np. nałogi, przewlekłe bezrobocie, brak wykształcenia mimo wielu pojętych prób, kłopoty z prawem, brzydka fizjonomia - kiedyś dałaś mu kosza - jest zawsze na każde Twoje skinienie, zero krytyki choćbyś ewidentnie coś spartoliła, do rany przyłóż, uosobienie Twoich marzeń o partnerze (to nienaturalne zachowanie dla normalnego mężczyzny!) - nastawia Cię przeciwko przyjaciołom i rodzinie, tylko on wie, co dla Ciebie dobre - nie ma Ci nic do zaoferowania poza pięknymi słówkami i zaproszeniami do restauracji, gdy daje prezent, często w podobnym czasie prosi o pożyczkè podobnej wysokości - rozpływa się nad Twoją urodą, rzadziej cechami charakteru a o sobie nie mówi nic, naciągaj za to wiecznie na zwierzenia Ciebie - kompleksami i ukrytymi żalami pachnie od niego na kilometr

Gość gość
gość dokładnie, normalni faceci maja rodziny, a taka frustratka co ma zrobić tacy jej zostali hahaha x Właśnie normalni faceci mają późno swoje pierwsze związki albo są sami. Gdyby normalni faceci szybko wchodzili w związki to kobiety byłyby szczęśliwe i nie mówiłyby, że każdy facet to d**ek itp.

Gość gość
Kolejna sfrustrowana księżniczka, która sama nie potrafi sobie wybrać odpowiedniego faceta, tylko zawsze czeka na gotowe. To potem są takie skutki, że wylewa swoją żółć.

Gość gość
Tak własnie mówią tylko puszczalskie szmaty, że każdy facet to dopek, bo te szanujące się kobiety z klasą mają dobrych mężów. Nawet jak trafią na dopka to go szybko wyeliminują z własnego życia

Gość rozbiję Ci tę pustę makówkę
Nie, ja napisałam prawdę, a żółć wylewasz Ty, gościu :-

Gość gość
nie jest to takie proste, ja mam silny charakter a jeden cham probował, wierzcie mi że to nie takie łatwe.

Gość gość
znam taki przypadek, twarz clowna hehehe to nie była żadna maska

Gość gość
Co nie jest łatwe? Pozbyć się idioty z własnego życia? I ty masz silny charakter? :D

Gość gość
nie jest łatwe bo tak taj autorka napisała, udają idealnych partnerów, najlepszych przyjaciół w podstępny sposób manipulując

Dokładnie, podstępne szuje dobrze się maskują. Co gorsza wszyscy którzy posiadacie coś, czego ludzie Wam zazdroszczą, uważajcie również na "przyjaciół" i "przyjaciółki" o wymienionych cechach :-/

Gość gość
A ty oczywiście nie masz własnego rozumu, jesteś ślepa,głucha i ubezwłasnowolniona :D

Gość gość
ale taki cię obserwuje a później osacza, dlatego nie mam ani fejsa ani nk, nikomu nic o sobie nie mówię, żeby mi ktoś nie s********ł dobrze rokującej znajomości swoimi gierkami manipulacją, anonimami, zastraszaniem i k***a td.

Gość gość
i czego ludzie mają ci zazdrościć? głupoty i wylewania żółci na kafe?

Nawet nie wiecie jak łatwowierna potrafi być osoba, która wierzy w dobre intencje innych bo sama nigdy celowo komuś nie zaszkodziła! Nie każdy ma szczęście mieć mądrych rodziców, którzy nauczą Cię bronić się przed podłymi ludźmi... Nie każdy poznając kogoś kalkuluje, jakie szkody może chcieć wyrządzić Ci ta podszywająca się pod przyjaciela osoba. Nie mając kompleksów, nie wiesz co robią one z zainfekowanymi mózgami... Nie do ogsrnięcia dla "gości", którzy całe życie z kimś walczą i od małego widzieli w połowie ludzi wrogów, co pozostało Wam do dziś, sądząc po wpisach ;-)

Gość gość
bo on widział on k***a wszystko wie, najgorzej jak pozyska twoje zaufanie, teraz jak widzę takiego kundla jak mnie namierza to mówię od razu k***a s********j

Gość Ania z Zielonego Wzgórza nie
miała siostry, była sierotą bez rodzeństwa :O . a co do tematu - tak, są tacy osobnicy. zakompleksiony człowiek to zły partner życiowy, jeśli do tego jest w głębi serca wredny, to będzie próbował ściągnąć lepszą od siebie dziewczynę na dno samooceny.

Gość gość
No widać, żeś strasznie naiwna, skoro każdy dla ciebie jest przyjacielem. Pewnie nawet złodzieja uznasz za przyjaciela i piorunem zaprosisz go do domu, pokazując całą dope :D