Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewicą i bardzo mnie boli przy wkładaniu palca czy tampona

Polecane posty

Gość gość

utrata cnoty mnie przeraża, palec to duży ból a co dopiero penis.... mam już 24 lata i sobie tego nie wyobrażam...

Gość gość
To że boli przy wkładaniu tamponu, to nie znaczy że też będzie bolało podczas stosunku, kiedy będziesz mocno podniecona i wilgotna, także nie martw się na zapas ;)

Gość gość
to po co go wkładasz jak boli?

Gość Anusia2828
"włozenie palca czy tamponu to ja bym sie zastanawiała, czy nie mam pochwicy. Nikt nie jest aż tak ciasny, żeby włożenie palca, chocby najgrubszego, było problemem" / Niekoniecznie, gdyby miała pochwicę, to pewnie ginekolog już by jej o tym powiedział, bo chyba autorka już była na badaniach... ja też miałam problem z tamponami, bo byłam tak ciasna że nawet coś o średnicy ołówka ciężko wchodziło do środka i strasznie bałam się pierwszego razu, ale okazało się że wszystko było w porządku... malutki ból był, ale na szczęście trafiłam na bardzo delikatnego partnera, a każdy następny raz już nie sprawiał mi żadnego bólu.

Gość gość
Też tak miałam. Rozciągałam się stopniowo. Palce nie były do tego tak dobre jak marchewki różnej wielkości. Z czasem wchodziła coraz większa marchewka bez bólu i przestałam się bać. Tak naprawdę to jest przyjemne. Tylko trzeba poczekać, aż na dole będzie mokro. Na mnie działały filmy w Internecie i wyobraźnia.

Gość Zdziwiona dziewica
Ja jestem też dziewicą mam 20 lat ale mi bez problemu wchodzą 2 palce nie mówiąc o tamponach...

Gość gość
Kup wibrator z regulowaną srednicą i cwicz

Gość gość autorka
"to nie znaczy że też będzie bolało podczas stosunku, kiedy będziesz mocno podniecona i wilgotna, także nie martw się na zapas" ---- ale jak mi np. facet chce włożyć palca to jestem wilgotna bo on o to dba, ale mimo wszystko czuję ból.... A czy ktoś może mi powiedzieć jak daleko można włożyć palec żeby nie przerwać błony dziewiczej? Z góry dziękuję.

Gość gość
Wszystko zależy od ksztaltu blony dziewiczej. jeśli to perflrowana "sciana" mlze byc problem z tamponem, tym bardziej z palcem. A przy kształcie półksiężyca w środku jest spory otwór i nawet wziernik ginekologa sie wmiesci bez problemu. Nie martw sie na zapas, nie ćwicz żadnego "rozciągania", bo zwyczajnie sama się zdeflorujesz ;)

Gość gość
Nie da się zjeść ciastko i mieć ciastko. Jeśli zabawiasz sie z facetem, to dziewicą i tak juz nie jestes, a czy masz jeszcze blone, czy nie wtedy nie ma juz znaczenia. Moze wiec zamiast pytac jak głęboko mozna ci wsadzić palec, kup gumki i zacznij współżycie w bardziej klasyczny sposób.

Gość gość autorka
"A przy kształcie półksiężyca w środku jest spory otwór i nawet wziernik ginekologa sie wmiesci bez problemu." ------- ja właśnie zawsze jak jestem u ginekologa to mi wkłada palce i to wiadomo że on się nie cacka tylko wkłada je naprawdę głęboko i wtedy to tak boli, że tyłkiem uciekam w tył...

Gość gosc 2
A ginekolog wie, ze jeszcze nie wspolzylas? Przy takim ksztakcie blony byc moze sadzi, ze jestes po inicjacji i nawet do głowy mu nie przyjdzie, ze nie jestes przewrażliwiona, a faktycznie badanie jest bolesne...

Gość gość
gosc 2 - ja pie/rdole :D skoro jest ginekologiem to chyba widzi to że ona ma błonę :D

Gość gosc 2
Wygoogluj sobie rodzaje blon dziewiczych znajdz "polksiezyc" potem wez lusterko i...znajdz 10 różniących oba obrazki szczegółów :D zapewniam, ze będziesz miala problem kobiety wygladaja bardzo roznie po defloracji mogą tez zostać fragmenty blony ginekolog moze nie zauwazyc, czy wspolzylas juz, czy nie.

Gość gość
Hahahahaaha 0/10