Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM EKSKLUZYWNEGO WKŁADU OCHRANIACZA DO ŁÓŻECZKA

Polecane posty

Gość gość

Witam, drogie mamy prosze Was o pomoc. Szukam takiego wkładu do łóżeczka dla niemowlaczka ale żeby to nie była tylko osłonka na szczebelki ale również po całej powierzchni spania. Do tej pory widziałam tylko ochraniacze i osłonki na szczebelki a mi chodzi o taki cały wkład do łóżeczka obejmujący powierzchnię do spania i szczebelki - gdzie moge kupic? Prosze o linki. Dziekuje

Gość gość
zadna mama nie ma takiego w łóżeczku swojego niemowlaczka?

Gość gość
Wymyśliłaś grubą folię ogrodową, Nobla dostaniesz pewnie :D Nie nikt nie trzyma niemowlaczka w łóżeczku wyściełanym folią ogrodową, kup może klatkę plastikową na zwierzęta, o to ci chyba chodzi ;-)

Gość gość
nie chodzi mi o to prymitywna kobieto- mam na myśli pluszowe albo polarowe wkłady do łózeczek. Może Twoje prymitywne oczy tego nie widziały. Nie chce zeby dziecko obijało sie o szczebelki a nie podobaja mi sie takie tylko na szczebelki, chce na szczebelki i całe łóżeczko. Może głupie porównanie ale ma to być na kształt pudełeczka do zapałek ale po wyciągnięciu to w czym leza zapałki jak je otworzycie taki ma to kształt i wkłada sie to do łózeczka jest w ładnych kolorach i fajnych materiałach, ale nie moge znalezc.

Gość gość
ja właśnie nie wiem o co autorce chodzi chyba najprościej bedzie jak kupisz materiał i jakiś wkład i ci coś takiego uszyją .tylko po co to przecież w łóżeczku jest materacyk ,prześcieradło to po dodatkowo ochraniacz na dolny stelaż ,nie wiem ja za bardzo chyba tego nie kumam .

Gość gość
bo chce aby ochraniacze na szczebelki i łózko były takie same i z konkretnego materiału w takim samym kolorze nie podobaja mi sie te wszystkie tandetne w pluszowe misie rózowe bzdety kicz i wszystko na jedno kopyto nie wiecie jak wyglada pudełeczko zapałek jak sie wysunie je z pudełka ?

Gość gość
na tym linku kazda czesc jest osobno i trzeba ja przymocowac do łóżeczka a ja potrzebuje takie, które bedzie w calosci i wklada sie je do łóżeczka

Gość gość
ale po co ci ochraniacz na łóżko przecież tam się materac kładzie a na to prześcieradło .Więc kupujesz komplet nie musisz kupować tandety w miśki ale są inne bardziej stonowane różne .

Gość gość
bo tak mi sie podoba, nie podoba mi sie kolderka i ochraniacze inne chce zeby w ciagu dnia moglo sobie dziecko lezec w takim wlasnie wkladzie, widzialam u jednej dziewczyny na zdjeciach i wyglada to rewelacyjnie ale nie wiem cholera gdzie to znalezc

Gość gość
Pottery Barn Kids piękne pościele? ochraniacze itd jakosc rewelacyjna mizna kupić bo do Pl wysyłają. Polecam!

Gość gość
nieeee, to było z kompletnie z innego materiału i faktury i w ogole nie przypomina tych dzieciecych. Cos jak ekskluzywny kocyk taki bardzo przyjemny w dotyku ciemny granat i faktura taka jakby w kwadraty szyty naprawde ciezko mi wytłumaczyc wam o co mi chodzi :-(

Gość fewewfew
Autorko tematu, ani nie potrafisz wnioskować z asortymentu, ani z uwag kafeteriuszek. Przeczytanie jakiegoś poradnika na pewno cię przerasta. Czegoś takiego nie ma bo będzie utrudniało dziecku oddychanie. Równie dobrze możesz trzymać dziecko w materiałowej torbie. Jak ci jeszcze tłumaczyć?

Gość gość
jejkuuu dziewczyny to dalej nie to :-( mowie wam to cos uczyte jak pudełeczko zapałek wusyniete z pudełeczka z takiego milusinskiego kocyka w ogole nie przypominajace wzory dzieciece, zadnych wzorów i kolorów dzieciecych :-( błagam no niech chociaz jedna ma cos takiego w domu

Gość gość
jak nie moze oddychac jak to tylko obejmuje szczebelki i materac na którym lezy a co w osłonkach i ochraniaczach nie moze oddychac? Przecież całą przestrzeń nad soba ma wolną. Nie lezy w pudełku zapałek- co wy mnie macie za wyrodna matke, mowilam, ze w otwartym pudełecxzku wezcie z kuchni zapałki otwórzcie pudełeczko i połóżcie na dłoni to w czym leza te zapałki

Gość gość
ja pierdziele kobieto ty nie umiesz sie wysłowić..pudełeczko zapałek? jak chcesz ekskluzywne pudełeczko zapałek do łozeczka dzieciecego to idz do ekskluzywnego sklepu i kup. w czym problem. wiekszosc ludzi na kafe to ludzie o przecietnych zarobkach i nie maja pojecia o ekskluzywnych....

Gość fewewfew
Autorko tematu, ani nie potrafisz wnioskować z asortymentu, ani z uwag kafeteriuszek. Przeczytanie jakiegoś poradnika na pewno cię przerasta. Czegoś takiego nie ma bo będzie utrudniało dziecku oddychanie. Równie dobrze możesz trzymać dziecko w materiałowej torbie. Jak ci jeszcze tłumaczyć?

Gość gość
ale oczywiscie pojde i kupie tylko problem w tym, ze nie wiem gdzie, faktycznie chyba musze zmienic forum....

Gość gość
dobra ja już sobie to wyobraziłam ale znaleźć czegoś takiego nie mogę to chyba jak ty wiesz o co ci chodzi to idz do krawcowej bo w sklepie czegoś takiego nie widziałam

Gość gość
Pokaz to zdjecie na ktorym widzialas i ci sie podobalo ciemna maso

Gość gość
no to z linku to śpiworek ,a autorka pisze o ochraniaczu ,no chyba że coś pokręciła.

Gość gość
ale jak ty to kupisz jak nie umiesz tego opisac ani nazwac? jak zmienisz forum to tam tez wypadniesz dziwnnie. tez zauwaza ze nie wiesz o co ci chodzi

Gość gość
dziewczyny nie moge pokazac zdjecia, bo na nim jest dziecko, które lezy w tym łóżeczku wyścielonym takim własnie wkładem wiec zdjecie odpada tez nigdzie i nigdy takiego czegos nie widzialam jak zobaczylam u niej to zwariowałam i musze takie cos miec jak nie znajde to pojde do krawcowej i nie chodzi mi o spiworek wytłumaczylam tak jak umiałam nie potrafie tego nazwac bo nigdy czegos takiego nie widziałam. Tak jak mowilam to jakby takie duze w rozmiarze łóżeczka, otwarte pudelko zapalek (ta czesc w ktorej leza zapalki) obszyc mega drogim i przyjemnym w dotyku kocykiem nie przypominajacym dzieciecy i wsadzic do łóżeczka dziecka

Gość gość
poddaje sie, już inaczej nie umiem wytlumaczyc :-(

Gość gość
Tylko oczywiście ta pepa to malo ekskluzywna :)