Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to takiego oznacza wg was syn mojego faceta na naszej klasie

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z facetem od 2 miesięcy, jest kawalerem, mieszka sam ale ma dziecko, syna 14 letniego który jest z matką dziś obejrzałam profil tego syna i ma 15 zdjęć , na 13 zdjęciach jest z tatą i pisze - to ja z tatą.....mój tata.......z tatą na koniach itd dlaczego on nie pokazuje za fotach matki swojej ? która zresztą ma profil na fb? dlaczego nigdzie nic o niej nie napisał ? a pokazał np psa swojej mamy ? co o tym sądzicie ?

Gość gość
może ten pies to jego matka

Gość gość
Mama waży 130 kg i ma brodę niczym patriarcha Cyryl :classic_cool:

Gość gość
ona ma foty z tym psem, a syn pokazal fote samego psa bez niej

Gość gość
patriarcha Cyryl jest jego ojcem prawdziwym

Gość gość
Może matka sobie nie życzy zamieszczania fotek na portalach? Co już myślisz, że bardziej tatę kocha, a matkę ma gdzieś?

Gość gość
przecież pisałam że on ma swój profil

Gość gość
Nie mów, że jesteś taka tępa i nie wiesz o co chodzi. Z matką mieszka, ma ją na co dzień. Z ojcem ma kontakt rzadszy niż z matką. Syn jakbyś nie zauważyła jest płci męskiej i potrzebuje męskiego wzorca. Komunikat dla kumpli: Tata ze mną nie mieszka, widzę się z nim raz w tygodniu, ale popatrzcie jaki on jest super.

Gość gość
opcje są dwie: a) zbieg okoliczności b) mieszka z Matką - jest w tzw trudnym wieku - i ją neguje, na zdjeciach pokazuje się z Tatą bo ten Tata jest jego alternatywą na tzw inne niż z Mamą życie wg jego mniemania lepsze życie

Gość gość
pierwszy gość z 19;40 masz całkowitą rację,pewnie nie raz usłyszał,że nie ma ojca,albo ,że ojciec porzucił,tu może pokazać iż tak nie jest a ojciec jest całkiem spoko.Tak na marginesie,to dlaczego w ogóle ciebie autorko to tak zakuło,zazdrosna jesteś o atrakcje jakie ojciec stara się zorganizować dziecku i się dobrze bawią,czy o samego ojca tu twojego partnera.

Gość gość
zastanawia mnie dlaczego nie ma matki na jego fotach bo ona ma foty swoje na swoim profilu i zdjęcie z synem

Gość gość
bo matka mu kazała obfotografować sie z ojcem,żeby dziunie za bardzo tatusia nie osaczyły, niech wiedzą,że ma przychówek, wydatki i obowiązki

Gość gość
ale to jest profil syna nie jego , więc jakaś dziunia może o tym nie wiedzieć

Gość gość
aleś ty niedomyślna,booooo by go kumple wyśmiali że se z mamusią fotki wstawia taki wiek i w tym wieku pokazanie się z matką jest,jakkolwiek to zabrzmi: niemęskie :)i koledzy z niego "darli by łacha" i "mela by im się zebrała,na ten widok" taki los matki 14latka i 15 też :)

Gość gość
ale w czym masz problem,że nie możesz tego przeżyć,tak jest i tak będzie a tobie nic do jego zdjęć

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
zabraniasz dziecku fotek z ojcem? może liczysz że jego syn wstawi swoje fotki z tobą, duracka jesteś w tym swoim myśleniu.

Gość gość
bo on teskni za ojcem, brak mu go, wiec kazda chwile spedzona z ojcem tak celebretuje:) a mame ma na codzien a ojca tylko od swieta,

Gość gość
ale masz problem, zadzwon do tego syna i sie zapytaj,

Gość gość
"Może ten pies to jego matka" Po prostu padłam i wyję ze śmiechu, gość poprawił mi humor:-)

Gość gość
a ty masz zdjęcia z mamą na fejsie? a z psiapsiółkami? no własnie, taki dochodzący tata to trochę kolega.

Gość gość
Czuje się gorszy, że nie ma taty na codzień. Pokazuje jego zdjęcia, żeby WSZYSCY wiedzieli, że jednak ma tatę i to taaakiego fajnego.

Gość gość
w ogóle ten mój facet jest bardzo lubiany, ma mnóstwo znajomych, przyjaciół, ludzie mu piszą fajne rzeczy na profilu, normalnie ma swoich fanów ma bardzo ciepły charakter, każdy chce z nim rozmawiać, ciągle jest zapraszany gdzieś więc nie dziwne że jego syn też go uwielbia