Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci są podli przytulają się i są mili tylko jak chcą seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje że faceci szybko wyginą, bo te parszywce nie zasługują na kobiety!

Gość gość
:D jak psy którym brakuje zabawy

Gość gość09
ja bym wolała żeby byli ale się zmienili, ale prędzej wyginą niż tak sie stanie :)

Gość gość
kolejna co leci na drani i myśli, że skoro ona takich wybiera to wszyscy są tacy:P

Gość gość
moj sie przytula bezinteresownie :P kiedy uwaza zepotrzebuje pocieszenia, przytulenia czy gestu przyjazni :) ja za to nie jestem zbyt przyjazna osoba :P nie lubie sie przytulac :P

Gość gość
bo widocznie od Ciebie wiecej nie oczekuja:d

Gość gość
kobiety powinny abortować ciążę zaraz po tym jak tylko dowiedzą się o tym, że urodzą chłopca. wtedy za kilka pokoleń ziemia będzie czysta i wolna od tych debili ;) a teraz jak jeszcze są to żony/kochanki/konkubiny powinny od razu po zapłodnieniu przydusić swojego faceta poduchą albo podrzucać trutki na szczury do herbatki :D

lubię kafeterię za te kontrasty i niespodzianki, słodki temat o przytulaniu w połączeniu z nazistowską propagandą:)

Gość gość
widać na jakich facetów lecicie szkoda, że żadna z was nigdy nie zagada do porządnego faceta:0

Gość gość
broken jak tam kręcisz dalej z argenem?

Gość rozumiem że to ty jesteś
tym porządnym super facetem? :D którego żadna nie chce? :D

zaraz tam kręcisz, sympatyczny chłopak:) ciekawe, czy by mnie przytulał:) jakbyśmy się znali w realu to już byśmy pewnie byli na jakimś niezobowiązującym spacerze:) jeszcze z BSA i z Teorem bym się spotkała:)

Gość gość
bsa śląsk argen mazury teor ? Gdzie masz najblizej?

ale fajna wycieczka:D by była BSA mnie nie lubi, bo myśli, że jestem tak miejska, że nie rozróżniam szczura wędrownego od kochanego domowego szczurka. :) on jest taki bardziej mruk hehe.

Gość gość
rozumiem że to ty jesteś tym porządnym super facetem? smiech.gif którego żadna nie chce? smiech.gif x Po co prowokujesz? Piszę o tym, że taką waszą biernością nie macie prawa mówić o tym jacy są faceci. Macie do wyboru tylko podłych nie dlatego, że wszyscy tacy są tylko tacy akurat zagadują a innej opcji nie macie bo nie zagadujecie i jesteście bierne.

Gość ahahahhaa dobre
"gość rozumiem że to ty jesteś tym porządnym super facetem? smiech.gif którego żadna nie chce? smiech.gif x Po co prowokujesz? Piszę o tym, że taką waszą biernością nie macie prawa mówić o tym jacy są faceci. Macie do wyboru tylko podłych nie dlatego, że wszyscy tacy są tylko tacy akurat zagadują a innej opcji nie macie bo nie zagadujecie i jesteście bierne. " co za bzdury... to niby porządni, fajni faceci nie zagadują sami? :D skąd masz takie teorie?

każdy by chciał o coś mnie spytać:) ale ja wolę pisać na kafe. jak się wstydzisz to zadaj to pytanie z gościa to odpowiesz ja cenię prywatność (choć pozory mogą mylić, skoro piszę o zaburzeniach, matce itd.):)

Gość ahahahhaa dobre
"brokeninside87 a seksualne osoby to w ogóle mogą się przytulać bez seksu? jakoś nie wynika to z tego co piszecie. serio nie wiem." oczywiście, że tak. przytulanie ma wiele odcieni ;) takie opiekuńczo-bliskościowe jest super.

Gość gość
co za bzdury... to niby porządni, fajni faceci nie zagadują sami? smiech.gif skąd masz takie teorie? x Gdzie pisze, że nie zagadują? Policz sobie ile razy kobiety narzekają na facetów, którzy je zagadują? Ile razy narzekają, że facet, którego by chciały nie zagaduje ich? Czemu same nie zagadają? Jak kobieta czeka tylko aż ją jej ideał sam zagada to niech nie marudzi tak jak autorka

no tak, ale i tak lepszy dla Was jest seks, przytulanie między seksami nie no, ja muszę mieć aseksualnego przytulacza bo oszaleję:O:(

ja nie zagaduję, bo jestem hihi :) nieśmiała, ale jakby co, jak ktoś mi sie podoba to się zawsze wdzięczę i uśmiecham, nawet jak mogę nie mieć odwzajemnienia:)

Gość ahahahhaa dobre
broken, wcale nie lepszy, seks to zupełnie inna sfera...

Gość gość
brokeninside87 no tak, ale i tak lepszy dla Was jest seks, przytulanie między seksami nie no, ja muszę mieć aseksualnego przytulacza bo oszalejępechowiec.gifsmutas.gif x Broke ty jesteś może hetero romantyczna?

tak:) jestem heteroromantyczna z jakimś tam seksualnym niuansem odczuwam podniecenie czy coś ale nie pod wpływem myśli o seksie trudno to wyjaśnić:);)

lepszy, lepszy, nie oszukasz mnie;) jak jest lepszy seks to właśnie dlatego zostawia się nawet najlepszą niewiastę:)

brokeninside87-Mylisz się, ja cię lubię i to bardzo, do mnie byś się mogła przytulić, nawet jak jesteś pasztetem.