Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem faceta czego on tak naprawdę chce

Polecane posty

Gość gość

Tak jakoś od miesiąca może trochę dłużej pisze z chłopakiem. To już jest trochę czasu to powinnam coś o nim wiedzieć, ale on nic mi o sobie nie mówi. Mnie to irytuje, bo on chce wiązać się ze mną, no ale przecież jak on nic mi o sobie nie mówi to jak ja mogę mieć do niego zaufanie czy się z nim wiązać. Niby coś tam jego kolega mi mówił o nim,ale ja chce to od niego usłyszeć bezpośrednio a nie od osób trzecich. Nie wyobrażam sobie, żeby być z kimś o kim praktycznie nic nie wiem! Ech a może to taki typ co nie lubi mówić o sobie. Nie wiem sama. Mówią, że my kobiety jesteśmy dziwne, ale weź i zrozum tu faceta XXIw.

Gość gość
te typ tak ma

Gość znałam kiedyś takiego
:o daj sobie z nim spokój, od razu Ci mówię :o

Gość micha lina
skad wiesz ze chce sie wiazac z toba? ja bym w to watpila

Gość gość
Czemu mam dać sobie z nim spokój? A że chce się wiązać wiem iż mi to mówił...ale ja nie wiem czy chce...zresztą nic już nie wiem jeśli będzie tak robił jak teraz to się pożegnamy

Gość gość
niektórzy faceci tak mają że bardzo trudno z nich coś wydobyć. Mój przyjaciel zanim się czegoś od niego dowiedziałam osobiście to minęło dużo czasu a teraz już sam mówi dużo i nie muszę o nic go wypytywać

Gość gość
Ale to jest takie irytujące nic nie mówi o przeszłości tylko o przyszłości mówi...