Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetyki na brzuch po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Czy stosowałyście jakieś specjalne kosmetyki do pielęgnacji brzucha po porodzie? Jeśli tak, to jakie? Chciałabym oczywiście ćwiczyć, żeby skóra na brzuchu doszła do formy sprzed ciąży, ale to dopiero po połogu. Co można zrobić wcześniej? Są w ogóle jakieś specjalne preparaty na ten czas, czy może używać tego samego kremu na rozstępy, co w ciąży?

Gość ciotkawrrr
Mi znajoma p.kosmetolog poradzila masaz szczotka dp masazu + wmasowanie oleju kokosowego badz arganowego , jedrnosc brzucha powinna sie poprawic, poza tym jedrnosc skory przede wszystkim uzaleznoona jest od tego co jemy , nalezy nawadniac odpowiednio organizm pijac przynajmniej 2 l wody przegotowanej z cytryna dziennie, lykam jeszcze tran, wiesiolek i pije olej lniany...do tego jeszcze kolagen noble health - efekty sa swietne, polecam!

Gość gość
nosic pas taki szeroki albo sa takie specjalne majki z szerokim pasem.

Gość gość
ten pas to moim zdaniem nie za bardzo... Przestają pracować mięśnie, bo są sciśnięte. To coś tak jakby sobie nogę do gipsu wsadzić i unieruchomić. Takie jest moje zdanie. Tylko co zrobić, żeby ta rozciągnięta skóra wróciła do swoich rozmiarów i nie zrobiły się jakieś rozstępy?

Gość gość
no ja akurat sobie chwale ten pas :)Brzuszki trzeba robic swoja droga, no I dieta, :) Mi brzuszek wrocil do normy bardzo szybko.