Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to kłamliwe gnidy posłuchajcie

Polecane posty

Gość gość

Podrywał mnie kolega mojej przyjaciólki. Nigdy go nie spotkalam na żywo, ale ciagle mnie zaczepiał na fejsie (nie reagowałam), a później nie wiem skad ale zdobył mój numer telefonu. Napisał do mnie i chwile z nim porozmawiałam luźno, a on że może się spotkamy. A ja na to, że nie bo nie chce mieć teraz faceta, jestem zajęta poza tym niedługo się przeprowadzam i nie chcę komplikować sobie życia. A on na to ze może jednak, ja na to kategorycznie NIE, a on wtedy że możemy chociaż pisać ze sobą. A ja na to, że nie mamy 15 lat żeby ze sobą smsować jak gimnazjaliści i że NIE. Ogólnie facet totalnie nie w moim typie, jeszcze strasznie namolny :O Dwa tyg później dowiedziałam się od mojej przycjaciłki że ten facet wszystkim opowiada że się ze mną spotkal kilka razy ale że "zawidołam jego oczekiwania", i że nie jestem tak atrakcyjna jak na zdjęciach i nudna. Co za idiota :O dodam ze on ma ponad 20 lat. Po co tak kłamie? chce się mścić bo dałam mu kosza? Co za d**ek

Gość gość
:D pewnie było jak mówi, pusta dziewczynko;)

Gość gość
po czym mnie oceniasz, że jestem pusta? nie rozumiem. Nie chciałam się spotykać z jakimś facetem i powiedziałam mu to, i to wg ciebie jest pustota? chyba powinno byc na odwrot, pusta bym byla gdybym sie rzucala na kazdego

Gość gość
jeszcze kłamie na kafe, jaka perfidna:D