Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej zdenerwowało

Polecane posty

Gość gość

jakie największe chamstwo wyrządził dla was wasz chłopak...a bardziej ex, bo chyba kiedyś robi coś takiego facet, kiedy tą granicę przekracza i związek się rozpada ?

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
nic ja mam stalowe nerwy 🖐️

Gość gość
Przyłapałam byłego jak wkładał penisa do filiżanki, w której robił mi herbatę. Jestem też pewna, że przynajmniej raz napluł mi do kawy. Czasami wrzucał mi małe kamyki do butów. Z początku nie wiedziałem, że to on. Dobrze się krył bo nie robił tego kiedy byłam u niego w domu, tylko jak byliśmy u znajomych albo u mnie. Dolał mi płynu do mycia naczyń do płynu do kąpieli. wkurzyłam się, bo to był drogi płyn do kąpieli. Sprzedał tabletki na rozwolnienie mojemu młodszemu bratu, mówiąc mu, że to na mięśnie. Ale najgorsze było, że pierdział mi w nos kiedy spałam, albo pierdział mi w poduszki, kiedy mnie nie było. Z początku też nie byłam pewna czemu tak śmierdzą. Mówił, że to tylko głupie żarty, ale ja wiem, że mnie nie szanował, więc go zostawiłam. Przegiął kiedy wyciągnął tytoń z papierosów mojego taty, zmieszał z marihuaną i jakoś wcisnął to z powrotem. Mój tata pali dużo papierosów i za którymś tam papierosem ujarał się po prostu. Dobrze, że to było w domu, bo bardzo się przeraził. Myślał, że dostał pomieszania zmysłów. To naprawdę nie było śmieszne, musieliśmy cały czas być przy nim, bo bał się, że zwariował.

Gość gość
..no .ten...film.. ::O

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
wyznawal mi milosc posuwajac inna !

Gość gość
up

Gość gość
o kurde dobra ta druga odpowiedź, niezły jajcarz z tego gościa ale trochę przeginał