Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygłąda wasz dzien W CO BAWICIE SIĘ ZE SWOIMI POCIECHAMI

Polecane posty

Gość gość

witajcie, pytam bo jestem ciekawa czy wygląda to tak jak u mnie. Rano wstaję około 6, szykuję śniadanko dla męża i synka- idą na 7 do pracy, córka 20 mies w tym czasie jeszcze śpi, kiedy mąż z synem wyjdą ja rozpalam w piecu, podszykuję co na obiad, wstawię pranie, posprzątam troszkę, córka budzi się koło 9, ubieram ją daje śniadanko a później się bawimy, np ona ukłąda klocki, ukłądanki drewniane, bawimy się zwierzątkami ogólnie zabawkami, koło 11 je 2 śniadanie, o 12 idzie spać, śpi 2 godziny, koło 15 jedziemy po syna, mąż wraca po 15 jemy obiad, pozniej sprzątam po obiedzie, i dalej bawię się z dziecmi tak do 18 bo o tej jemy kolację o 19 kąpiel i do łóżek , dzieci śpią już około 20. i taki jest w sumie mój każdy dzień....... a jak jest u Was? mam takie pytanie w co lubią bawić się wasze małe smyki?

Gość malwinka poznan
u mnie jest tak: robię śniadanko, potem mąż wychodzi do pracy a przychodzi Pan Wiesław z sąsiedztwa i sie bawi z dziećmi, mam z tego 50 zł codziennie. Najpiejrw je trochę podotyka czy tam coś a potem się kąpią razem. Czasem inne rzeczy, jakieś dildo czy inne zabaweczki. Potem wraca mąż i mnie bije :)

Nie wiem czy słyszeliście ale w Toys”R”Us pojawiły się nowe promocje! Wybrane zestawy Star Wars oraz zabawki Mattel do 50% taniej, gigant wywrotka z przyczepą lub skrzynka z narzędziami tańsze o 50 zł a przy zakupie dwóch wybranych produktów marki Babies”R”Us płacisz tylko za jeden. Spieszcie się, bo promocje trwają tylko do 31 stycznia!

Gość gość
uż się k****a reklamują, ja p********e

Gość gość
ja to leże cały dzień w łóżku i mi się nic nie chce :( glowa mi pęką :( ale jak glowa mi nie pęka to tez bawię się z dzieckiem w ukladanie klockow albo każe jej powtarzac słowa których nie umie mówic i jest przy tym dużo smiechu ;) albo razem gotujemy i tez jest fajnie :)