Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otojaaaa

byly facet KTOS PODPOWIE

Polecane posty

Gość otojaaaa

No to zerwał ze mna facet, powiedzial, ze sie wypalił nie kocha- i nie pasujemy do siebie. Strasznie cierpiałam, to było jakies pięć miesiecy temu. Po tygodniu od zerwania, On wyznał mi miłość, wyśmiałam go, tzn nie dowierzałam, nie odpowiedziałam nic, pozniej sie wyparł, ze bardzo mnie lubi i dziwił sie, ze tak powiedział ( był troche pijany) Nie odzywa sie do mnie w ogóle w ciągu tygodnia, tylko jak sie juz gdzies zobaczymy, nie obchodzi go co u mnie - no ale to zrozumiałe, bo zerwał :O Często mowi do mnie kochanie, zwłaszcza wlasnie jak jest podpity, przytula, całuje - ja zazwyczaj sie odsuwam. No i dodam, ze jak juz sie widzimy to chce spedzac ze mna jak najwiecej czasu, jak juz zbieram sie do domu to ciagle nalega, zebym została. Ludzie powiedzcie mi, co On wyrabia? Bo ja mimo wieku 26 lat...zgłupiałam. Nie mowcie, ze zostawil sobie furtke, jak mu nie wyjdzie z inną, bo nawet innej nie ma i nie szuka.

Gość gość
no już c****sali ludzie w innym temacie, a ty znowu temat zakładasz idiotko? 26 lat stara i głupia. On ma cię w doopie, zrozum to i zerwij kontakt z palantem, on się tobą bawi po prostu i ma coś z psychiką.

Gość gość
faceta nie zrozumiesz, mam podobna sytuacje... zostawil mnie jakies 3 miesiace temu, nie widzielismy sie od tego czasu, pisze do mnie na fb i gg, wiadomosci hmmm, jakies takie z d wyjete... "chyba za mna tesknisz", albo zobaczy jakies zdjecie z kolega na fb moje i zaraz komentarze, wczoraj np, chyba sie odwiedzial , ze rozmawialm z ex (stare dzieje, jeszcze przed nim) i tez napisal "stara milosc nie rdzewieje", i co zrozumiesz takiego?? po co pisze, po co sie odzywa, jak nie jest ze mna, nie widujemy sie, on mnie zostawil......... a ja sie tylko wkurzam na siebie po co ja w ogole mu odp, bardzo sporadycznie ale jednak odp.....

Gość otojaaaa
to moj pierwszy post na forum, temat znaczy :) Widocznie niektorzy maja podobne historie, już przerobiłam to . Tak, zbesztacie mnie ale na początku był, to nie tylko glownie z jego inicjatywy. Z mojej także, ale teraz to jemu nie chodzi już nawet o to, więc o co chodzi? Czy mozliwe jest, ze On nadal cos czuje? tzn, ze cos do mnie czuje to ja wiem, ale, ze da sie to odbudowac?

Gość otojaaaa
gosc - ale On przynajmniej do Ciebie pisze, moj tez jest zazdrosny strasznie, tak jakbym dalej była z nim, boli go to bo widzę :)

Gość otojaaaa
up?

Gość gość
dizewczyno on ci maci w glowie specjalnie przejrzyj na oczy, bawi sie toba