Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wpadka moja dziewczyna jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu mi to powiedziała i byłem w szoku. W tym roku skończy 16 lat a ja 22. U niej w domu jest niezbyt przyjazna atmosfera. Nie wiem co z tym zrobić , zmyć się co było by najprostsze czy jednak wziąć za to odpowiedzialność

Gość gość
Zapłać za aborcje pedofilu :classic_cool:

Gość gość
nie dodałeś że jesteś prawiczkiem :classic_cool: 2/10

Gość gość
szokujące bo jakim cielakiem trzeba być aby się nie zabezpieczyć albo kończyć w środku..? prowo.

Gość gość
No bo nie chciałem dziecka i wcale o tym nie myślałem , wogóle nie dopuszczałem takiej myśli. Jak mam teraz tyrać na nią i to dziecko to jednak będzie lepiej uciec tylko trochę mi jej szkoda

Gość gośśćć
uciekaj do Australii

Gość gość
Draniu weź odpowiedzialność za to co zrobiłeś

Ja pieprzę. Co z tego że nie dopuszczałeś takiej myśli? Czyli rozumiem że twoje plemniki odpuściły sobie zapłodnienie, bo ty miałeś inne plany? Szokujące jest nie to że ona zaszła w ciąże, ale twoja nieprawdopodobna wręcz głupota. Zdradzę ci sekret, ludzie się biorą z uprawiania seksu! Szok, nie?

Gość gość
Niedojrzały jesteś ! Dlatego moim zdanie powinni wprowadzić zakaz uprawiania seksu do lat 25 ! Niedostosowanie sie do tego zakazu karać sie powinno przymusowymi pracami w domach opieki, szpitalach, i innych tego typu instytucjach bo gdy normalny człowiek patrzy na cierpienie powinnien sie stać doroslejszy, nauczyło by to życia dojrzałego! A nie dzisiejsza młodzież myśli tylko o imprezach i seksie a i łatwym życiu!