Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mętny mocz czerowny srom i częste oddawanie moczu

Polecane posty

Gość gość

Co to może być mam mętny mocz taki jakiś zabielony i oddaje go bardzo często. Dodatkowym bardzo dziwnym objawem jest spuchnieta i czerowa łechtaczka i wargi sromowe mniejsze do tego zaczerwienione miejsca swędzą. Mam 16 lat nigdy jeszcze nie wspolzylam. Nie powiem matce a sama do lekarza nie moge iść. Moja matka od razu by gadala że pewnie już coś robiłam albo coś. .. smaruje sie 2x dziennie clotrimazolum i biorę jedną multiwitaminę i 200mg witaminy C. Myslalam o zuravit complex ale nwm czy moge to brac czy nie zaszkodzi

Gość gość
Nikt sie nie zna ???

Gość gość
Jakieś zapalenie dróg moczowych. Mętny mocz może być od piasku moczowego. Proponuję iść zrobić badanie moczu. Zapalenie sromu masz od dróg moczowych. Tak swoją drogą, jeśli faktycznie twoja mama gadałaby jak piszesz, to sorry, ale masz matkę kretynkę.

Gość gość
A czy nie zaszkodzi jak będę brała do tego co biore dodatkowo 1 tabl. Zuravitu ?

Gość gość
Nie wiem czy ci clotrimazolum pomoże, bo to nie infekcja grzybiczna. Lepiej sobie zrób kompres z rumianku, albo czarnej czystej herbaty. Idź normalnie z mamą do pediatry, do gabinetu ona chyba nie musi wchodzić. A nawet jeśli, to wiesz, to pediatra, nie ginekolog, więc mama nie powinna mieć żadnych skojarzeń. No jakbyś coś z chłopakiem kombinowała, to raczej do pediatry byś nie szła. :) Żurawit nie powinien zaszkodzić.

Gość gość
Ale powiem wam że jeden objaw znika czyli świąd. Nadal jest spuchniete i zaczerwienione, mocz nadal metny ale zobaczymy jak będzie w ciągu 2 dni. Jeszcze wzięłam wit. C od jutra może wrzucę zuravit

Gość gość
A co to może być jak trochę pieni mi sie mocz ?? Ostatnio bolała mnie prawa nerka ale tylko jeden dzień a potem właśnie piana i zabielony mocz

Gość lekarkaaaaaa1234567890
Żuravit można wziąć przez 3-4 dni góra. Bierz 300-400mg witaminy C****ij ok. 2-3 litrów wody lub innych naturalnych płynów

Gość gość
Wzięłam dzisiaj jedną tabletkę żuravit complex i 300mg wit. C oraz jedną multiwitaminę. Zastanawiam się co to jest ten mętny mocz i ta piana :(

Gość gość
23:03 No syf z nerek. Piasek schodzi. Może kamień się rozpuścił.

Gość gość
Dziewczyno idz do lekarza, jak to nie mozesz? Co to, sredniowiecze???

Gość gość
Ale jak to syf ??? Co mogło sie stać. Zawsze było ok i nagle takie coś ??? Plisss !Co to mmoże być ta piana ?

Gość gość
Czy 250ml jednoraziwo oddanego moczu to dużo ?? Starałam sie wytrzymać żeby sie napełnił do końca. Na razie biore tabletki jak wyżej. Micz ma jakieś farfocle i jest mętny oraz ma pianę :( zobsczymy może bedzie lepiej

Gość gość
dziewczyno ile razy mam c****sać? kamica nerkowa! ta piana i to białe w moczu to jest to z czego tworzy się piasek, a potem kamień w nerce. powiedz matce, żeby szła z tobą do lekarza i wydębiła skierowanie na usg nerek, aby sprawdzić czy nie ma tam kamieni.

Gość gość
A piana to nie jest białko w moczu ? Juz nwm

Gość gość
NEWS ! dzisiaj po ok. tygodniowej terapii clortimazolum widzę poprawę :) opuchlizna i silne zaczerwienienie zeszło. Nie powiem srom nadal jest czerwony ale już nie jak burak :P . Martwi mnie jednak kwestia pęcherza i nerek. Obawiam się że moge mieć coś z prawą nerką :(

Gość gość
Srom już nie jest czerwony ani spuchniety. Został problem moczu pęcherza i nerek za 2 dni oddam mocz na badanie ogólne i białko

Gość gość
kup furaginym lub urofuraginum w aptece (bez recepty) i zastosuj, pomoże

Gość gość
furaginum*

Gość gość
No po prostu ręce opadają jak młodą czytam. Przecież nerki możesz stracić z takim podejściem do choroby.!!! Średniowiecze to mało :O!

Gość gość
A nie zaszkodzi ?

Gość gość
Dzisiaj byłam na usg nerek i aż to dziwne...czysto naerki zdrowe pęcherz na usg ok