Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felixtus

pytanie takie życiowe do prawdziwej i zadeklarowanej lesbijki

Polecane posty

Gość Felixtus

w jednym domu wychowywały się trzy siostry, ojca nie było, poszedł i nie wróci a Matka robiła wszystko co możliwe aby córki wychować, w jednych butach chodziły przechodzone ze starszej na młodszą i zaczęły dojrzewać , ta najstarsza mając 17 lat już tylko z facetami się bawiła i spotykała, kanapki dla chłopaków robiła , mając 23 lata w czasie studiowania została mężatką , urodziła dwoje dzieci i studia skończyła wieczorowo , pracując w Urzędzie Gminy znalazła w okolicy strych do adaptacji i teraz tam mieszka z rodziną , najmłodsza, zaliczyła AWF i na różne zawody sportowe jeździła dosłownie wszędzie, została mężatką w wieku 25 lat, bardzo ładna kobieta , natomiast ta ich siostra, jako druga , drobnej budowy ale piękna brunetka z zielonymi oczami wygrywała zawody w bieganiu, zdobywała puchary na mistrzostwach atletyki sportowej, faceci ustawiali się w kolejkę aby zaprosić na randkę a Ona nie chciała , aż w końcu w wieku 24 lat się zdecydowała na ślub kościelny , spotykała się z pewnym facetem przez ponad dwa lata i kapela grała, wódka się lała a panna młoda zwiała , uciekła do piwnicy a potem do koleżanek , i tłumaczyła, że z rudym facetem ślubu nie chciała , siostry i rodzina zrozumiała , ten rudy po pewnym czasie jednak założył rodzinę a w jej życiu najważniejsze były koleżanki kolejni faceci się w jej życiu zjawili i bardzo szybko odchodzili a dwie siostry, starsza i młodsza namawiały aby ich siostra się ustatkowała kilka dni temu się dowiedziałem, że załatwiła się jednym strzałem , znaleziono ją wiszącą na linie, czy nie wytrzymała presji przez siostry i rodzinę ?

Gość gość
Nie chlej tyle:P

Gość Felixtus
tak, słusznie prawisz , czy polać ?

Gość gość
Feli dlaczego lesby cię tak interesują

Gość Felixtus
ponieważ zupełnie 'przypadkiem' gasiła papierosa na mojej dłoni i zastanawiam się dlaczego, czy celowo to robiła abym poczuł ból i rzucił schabowym prosto w jej oczy i czy chciała zobaczyć, że wrednie się zachowam i opowie swoim koleżankom, że jestem ostatnie bydle skoro nie umiem się zachować jako popielniczka ?