Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitulacja

niestety przeżywam fascynację żonatym kolegą

Polecane posty

Gość kapitulacja

Wydaje mi się ze mąż mojej koleżanki coś do mnie czuje, najgorsze że ja również zaczynam o nim mysleć. Nie wiem tylko czy chce mnie w sobie rozkochac by podnieść sobie ego, chce się mną zabawić na raz czy poczuł coś do mnie naprawdę

Jak sama piszesz "wydaje" ci się. I na tym zakończ swoje rozważania. Tak będzie najbezpieczniej dla was trojga.

Gość gość
czuje, nie czuje, uczucia sa zmienne

Gość kapitulacja
a co z moimi uczuciami? nawet jesli mi sie tylko wydaje i on tylko flirtuje to robi to bardzo umiejętnie a nikt nigdy nie był dla mnie taki szczery tak prawdziwie nie mówił mi jaka jestem, dotąd słyszałam tylko oklepane teksty od facetów, a on mówi mi rzeczy których inni nie zauwazają. Nie wiem tylko po co to robi.. staram się trzymac od niego na dystans ale czasem mnie ciągnie by z nim rozmawiać przebywać i nie wiem co to takiego

Gość gość
ogolnie nawet jesli wydaje Ci sie, ze jest z******ty tom jest frajerem :D zony powinien pilnowac. :)

Gość kapitulacja
Jemu się z zoną nie układa ona jest dla niego okropna, źle go traktuje, nawet w towarzystwie,wciąż się z nim kłóci, docina mu, robi mu na złość, rozkazuje mu. Nie wiem jak ale on stara się to znosić chcociaż czasemi tez nie pozostaje jej dłużny. Jego związek nie kwitnie,wiem bo widzę to naocznie a nie tylko słyszę od niego. Gdybym ich nie widziała tylko by mi opowaidał to pewnie bym nie uwierzyła bo pomyslałabym że mnie zwyczajnie podrywa.

Gość kapitulacja
To sie dzieje naprawde, ja czekam na sms od niego jak na szpilkach bo rano napisał "wieczorem muszę ci coś wyznać" Gierki? być może...ale która z was by się nie chciała przy kimś tak wyjątkowo czuć. nawet jesli on jest zajęty.. Sytuacja jest dziwna ale nie mogę go tak poprostu od siebie odrzucić, muszę sprawdzić kim dla niego jestem. Taki facet nie zdarza się na codzień.

Gość kapitulacja
W tamacie napisałam niestety bo nie jestem z tego dumna że ciągnie mnie do zajętego męzczyzny ale czasami zdarza się ze ci którzy sie ze soba związali wcale do siebie nie pasują, więc po co tkwić w czymś co tylko rodzi ból i napięcia?

Gość gość
najlepiej porozmawiaj z tą swoją koleżanką od tego fascynującego męża ;) myślę, że możecie się dogadać