Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew w stolcu u trzy i pół latki

Polecane posty

Gość gość

Część!Dziś zauważyłam u córki w stolcu dwie cienkie niteczki krwi,podpowiecie co to może być?

Gość gość
może tylko pękło naczynko, obserwuj.

Gość gość
A stolec był może zaparty ? Twardy stolec może uszkodzić śluzówkę o***tu.

Gość jest
czy dajesz jej obecnie antybiotyk//?

Gość gość
Nie daje jej antybiotyku,pierwsza część stolca była jak przy zatwardzeniu,takie zbite kuleczki,reszta już miękka i normalna

Gość gość
Na pewno ten zbity stolec zranił ślużówkę. Obserwuj kilka dni , bez paniki , przede wszystkim zadbaj teraz o dietę dziecka, czyli żadnej czekolady, dużo błonnika w diecie, niech małą dużo pije, Jak stolec będzie miekki, to ranka sama się zagoi. Ale jak cię to niepokoi to idz do pediatry, na spokojnie nie ma powodu by dziś jeszcze alarm robić. Na pocieszenie moje dzieci też tak miały, córce zdarzyło się raz w wieku ok 2-3 lat, potem nie powtarzało się. Synowi kilka razy, zawsze jak stolec twardy.

Gość gość
A burakow wczoraj nie jadla. Bo moja znajoma poleciala do lekarz z czerwonym stolcem dziecka:-) jak sie okazalo to nie krew tylko buraki z wczorajszego obiadu

Gość gość
Dzięki dziewczyny,buraków nie jadła,będę obserwować,jak to się jeszcze zdarzy to pójdę do lekarza.Chociaż ostatnio więcej słodkiego jadła,może dlatego