Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka niestety

na Ukrainie giną ludzie a Polacy

Polecane posty

Gość gość
Fanka nie marnuj tlenu na biednych ukraińców, jedź na orgasmusa, nadstawiać hiszpańskim studentom, oni uwielbiają poleczki :)

Gość AntyUkraina
Ona jest tak brzydka, że mongoł wolałby zrobić to z kozą niż z nią.

Gość gość
jaka nazwa autorki - "Polka niestety", aleś ty glupia

Gość AntyUkraina
A Ciebie mężczyźni boją się dotykać nawet kijem przez szmatę!

Gość gość
Fanka jest ładna, włamałem jej się na kompa, widziałem jej foty :classic_cool:. nie krępując się, korzystając z okazji, przejrzałem historię przeglądarki i ku mojej rozpaczy, okazało się że ona uwielbia tych ciemnych dlatego, jeśli będzie okazja, jedzie na orgasmussa ;

Gość gość
Co gorsze, gardzi polakami, co ostało, sznur czy żyletka?

Kłamiesz, nie włamałeś się na mojego kompa, a nawet jeśli Ci się to udało, to nie widziałeś moich zdjęć, bo nie mam ich na komputerze. A tak swoją drogą, to opanujcie się ludzie, temat jest poważny, a Wy albo obrażacie albo rozmowę do seksu sprowadzacie.

Gość AntyUkraina
To prawda, mam nochal jak kartofel, bo jak se szłem zachlany to nadepłem se na grabie i pieprzły mnie łone w nochal.

Gość AntyUkraina
Od Ciebie znajomi przyjmują zaproszenia na fejsie tylko wtedy, jak zasłaniasz twarz na swoich zdjęciach. Przynajmniej Photoshopa się nauczyłaś.

Gość gość
fanka, ty wiedzy historycznej zaczerpnij, bo to, że witalij jest sexy nie oznacza, że ukraińcy są cywilizowani. To jest fałszywa swołocz. Oni ci widły wsadzą w plecy nawet kiedy masz 5 lat. Tak nas kochają:(

Gość gość
Moja ukochana i seks na jej ustach, żałować mogę jedynie, że w jej myślach, seks nie ze mną :-( .

Gość gość
Karolina4life

gość fanka, ty wiedzy historycznej zaczerpnij, bo to, że witalij jest sexy nie oznacza, że ukraińcy są cywilizowani. To jest fałszywa swołocz. Oni ci widły wsadzą w plecy nawet kiedy masz 5 lat. Tak nas kochają ___ Chodzi Co o Witalija Kliczko? On sexy? No, cóż Ty masz prawo mieć swój gust i może Ci się podobać. A Ukraińców obrażać nie pozwolę, bo raz, że mieliśmy z nim ME 2012, a dwa to mam koleżankę Ukrainkę i przebija ona swoim fajnym charakterem wszystkie zalety Polaków razem wzięte.

Gość AntyUkraina
Jeśli chodzi o Ukrainę to tylko Ukrainki są fajne. 2 klasy ładniejsze od Polek i 20 od tej idiotki co ich broni.

Gość gość
Ranisz moje serce :-(

Gość antyUkraina
A nie, przepraszam, na Ukrainie tylko Ukraińcy są fajni, Ukrainki mnie nie interesują, bo to kobiety, a ja jestem 100% gej, że nawet nie interesuje mnie już ONR tylko Ruch Poparcia Palikota.

Gość jestem fanką Realu Madryd
moja c**ka ślini sie na widok ukraińskich buntownikow kreci mnie ze zabijali we wojnie tych brzydkich polakow

Gość gość
jestem fanką Realu Madryt dobrze piszesz!!!!!!!!!!!! zgadzam się z Tobą na 100%!!!! ciesze się że tu jest jedna zdrowo myśliąca osoba:)))

Gość gość
Do fanki Realu Madryt. To co ty tu wypisujesz to są przerażające bzdury.Tak przerażające,że trudno powiedzieć czy gorsza jest głupota czy też brak zdolności moralnej oceny faktów historycznych. Nie masz bladego pojęcia czym było ludobójstwo na Wołyniu. To po pierwsze. Po drugie nie pisz bzdur o tym,że ktokolwiek z łatwością przebaczył Niemcom ich zbrodnie z czasów II wojny światowej chyba oprócz ich samych. Kłamstwem też jest stwierdzenie jakie tu padło o tym iż rzeź wołyńska miała torować drogę do wyzwolenia spod jakiekolwiek "okupacji"czy "zaborów"bo dokonana została na mniejszośc***olskiej jaka tam nie rządziła a stanowiła w uznaniu UPA "obcy"element przeznaczony do likwidacji. Likwidacji jaka w nauce określana jest jako genocidum arthrox a więc masowego mordu w którym celem nie było wyłącznie zabijanie a pozbawienie życia w określony sposób a właściwie wiele sposobów. Rozcinanie jamy brzusznej i podawanie wnętrzności żyjącego jeszcze człowieka świniom,wycinanie płodów z ciał kobiet ciężarnych,wbijanie na pal,drążenie głowy metalowym prętem poprzez wprowadzenie go przez ucho dążąc do wyciągnięcia go drugim i wiele innych zresztą drobiazgowo opisanych. Ktoś pisał tu o paleniu cerkwii 300 lat tylko,że wtedy tj po stosownej unii nikt cerkwi nie palił szczególnie że większość to kościół greko-katolicki itd itp Przeciwstawianie zaś faktów odnośnie powyższych zbrodni innymi rzekomo po polskiej stronie niezwykle kiepsko udokumentowanymi to zagranie poniżej pasa i coś jak licytowanie najsilniejszych kart najsłabszymi. Piszesz,że Lwów polski nie jest?A wiesz. w ogóle kto Lwów budował? Zarzucasz braki innym i zagrania rodem z gimnazjum a sama odstawiasz to samo. Przebaczenie ma sens jeśli ktoś o nie prosi. Myślisz,że prosił ktokolwiek o to ze środowisk kultywujących tzw banderowski etos? Współczuje zwykłym ludziom którym się w Kijowie dostaje ale rzeczywistość nie jest taka prosta jak Ci się wydaje.Obok flag Ukrainy powiewaja tam banderowskie sztandary a wśród protestujących są również tacy jakim nie podoba się ani obecny rząd ani wejście do unii nie wspominając już o tym iż im bliżej Krymu tym większa niechęć do integracji bo wbrew pozorom ludzie tam nie są tacy głupi i wiedzą że taka integracja może przynieść tylko jednostronne korzyści kosztem wyzyskania kraju. Najpierw pomyśl,poczytaj i dopiero potem oceniaj. Jestem przeciw przemocy ale nie udaję że nie widać cynizmu z jakim Majdan się wykorzystuje do określonych interesów.

Gość gość
Mają za swoje. Sami sobie wybrali władzę, więc powodzenia.

Gość gość
rząd ukraiński - obce państwo ukraina - obcy kraj ukraińcy - obcy ludzie dlaczego mam się przejmować jak gdyby tylko mieli okazję napadli by na nas tak jak wszyscy inni

Gość gość
To czemu tak Cię interesuje Ukraina, a nie (na przykład) Tajlandia, gdzie dzieje się to samo? Taki sam obcy kraj.

Gość moja Babcia
Zawsze mi mówiła "Pamiętaj, gorsi od Niemców z wojną szli Ukraińcy" - Zawsze mi wspominala, jak jej ojciec pracowal u Niemca, takie byly czasy, gdy wojna się kończyła, to ten Niemiec namawiał ich do ucieczki do Austrii, bo juz wtedy wiedział, że tu życia nie będzie. Amen. To są święte słowa mojej Babci, i dla mnie są najważniejsze. Dlatego nie interesuje mnie co się tam dzieje. Nie moje małpy, nie mój cyrk.