Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o rade

Czy jej na mnie zależy

Polecane posty

Gość Prosze o rade

Witam Panów i Panie, ale bardziej zależy mi na opinii Kobiet. Tak na marginesie mam 16 lat. I mam taki problem z dziewczyną, znaczy problem, błachostkę, lecz dla mnie istotną. Otóż Mam dziewczynę od około 2 mies. I chodzimy do jednej klasy, często na przerwach się do mnie klei, stoi koło mnie, zagaduje itd. Wracamy też razem do domu i wieczorami często piszemy. I tu taki problem, iż niby mnie kocha, zależy jej na mnie ( i vice versa ) Ale ostatnio pisze tak oschle, przeważnie gdy czegoś chce, często żartuje żebym ją np: zaniósł do domu, zdjął jej buty w szatni lub gdy idę do sklepu lub mam kasę coś jej kupił. Gdy spotyka kumpla, który podobnie jak ona jest fanem fantastyki, ma cały świat w ... byle o tym pogadać, nawet mnie. Ale gdy jest mi smutno próbuje mnie pocieszać ( ostatnio zrobiłem jej taki teścik ) Drogie Panie, nie mam obecnie zbyt wiele czasu, żeby to rozpisać, ale czy takie zachowanie u dziewczyn jest normalne ? ( też ma 16 lat ) Lubią jak ich chłopak robi dla nich DOSŁOWNIE wszystko ?.. traktują go jak służącego ?..

a kto wie co jest normalne a co nie. jestescie jeszcze bardzo mlodzi. moze ona testuje cie. chce wiedziec ile chlopak jest w stanie dla niej zrobic. jesli ona interesuje sie fantastyka to ma tez fantastyczne :-) pomysly, chocby to, zebys ja do domu zaniosl. ja mysle, ze ona jest jeszcze jak mala dziewczyna i sie bawi - toba, soba i chyba calym swiatem. ty chyba jestes bardziej dorosly od niej. stad twoje pytania. jedyne co mozesz zrobic to traktuj ja tak pol serio, pol zartem. pewne rzeczy rob a inne sobie daruj i wytlumacz jej calkiem na powaznie jak malemu dziecku, ze chetnie bys ja do tego domu zaniosl ale nie masz az tak duzo sily. moze kiedys jak zmezniejesz ;-) albo w sklepie powiedz ze zamiast zekolady mozesz kupic jej lizaka bo na tyle sie chwilowo stac. zobaczysz jak ona bedzie na to wszystko reagowac.

Gość obrońca
twoja laska to typowy szmul. Jesteś zbyt młody żeby sobie to uświadomić. Nie poradzisz z tym sobie, bo jak każdy facet jesteś uczcuciowy, romantyczny i jesteś idealistą. Baby to pazerne na kasę k***y, które lubią, by jak największa liczba facetów zwracała na nie uwagę. Wpadłeś jak śliwka i ona zrobi na 100% z ciebie frajera i mimo moich rad, nie poradzisz sobie, boś młodziak. Ja mam 35 lat i c***oradzę, co by zrobił gość z jajami. Zbajeruj ją jaka to ona piękna i ją przeleć na wszystkie możliwe sposoby (jak w p****lu) Kupuj jej rzeczy w sklepiku tylko i wyłącznie wtedy gdy będzie pozwalała ci w łóżku na coraz więcej. Pewnie z rady nie skorzystasz i frajerem do kończ życia zostaniesz, co będzie wierzył kobietom, że go kochają, będzie wydawał na nie kasę i żalił się kumplom, takim samym frajerom. Chłopie, masz ostatni dzwonek, by się obudzić i zostać facetem z jajami, którym laski dają d**y a nie ciągną tylko od nich kasę. Pozdro! Jeśli masz łeb na karku, to docenisz, że dałem ci za darmo poradę warto dziesiątki tysięcy złotych i lata życia, które możesz stracić z k***ą lub zyskać na dobrej zabawie i szukaniu porządnej kobiety.

Gość Prosze o rade
@Obrońca no niezłe masz zdanie o kobietach, ale myśle że pojechałeś za ostro, każdemu chyba warto dać szanse.. @laVita Dzięki za rade, bardzo dała mi do myślenia. Tylko ja jestem chyba typem zakochanym na zabój, gdyż może to głupie, ale jeśli z nią nie popisze lub się z nią nie zobaczę to czuję się masakrycznie itd.. Może ktoś jeszcze się wypowie ? Chciałbym usłyszeć różnych opinii i porad. Nie chce wnioskować tylko po kilku postach.

Gość gość ada
Już chyba kiedyś o tym pisałeś, był taki temat.

Gość Prosze o rade
? na tym forum pisze po raz pierwszy, i o tej sprawie jeszcze nie pisałem.