Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody_biznesman

Co myślicie o takim interesie

Polecane posty

Gość młody_biznesman

Kupuje mieszkanie za 100 tyś, sprzedaje za 200, potem kupuje dwa mieszkania za 200 tyś sprzedaje za 400 tyś, potem kupuje 4 mieszkania za 400 tyś, a sprzedaje za 800 tyś co o tym myslicie ?

Gość młody_biznesman
nikt sie nie wypowie ? komentujcie proszę.

Gość młody_biznesman
podnosze, bo jestem zainteresowany opiniami.

Gość gość
Łatwo tak sobie zaplanować... gorzej w zycie wprowadzic. No ale "taniej kupić drożej sprzedać" to nasza maksyma

Gość gość
Wróć gdy uda ci się sprzedać pierwsze mieszkanie ze 100-procentowym zyskiem, naiwny dzieciaku :D

Gość gość
hahah a niby jakim cudem kupisz za 100 tys i sprzedasz za 200? myślisz,ze ludzie sa glupi? jest internet każdy wie jakie sa ceny za metr i gdzie, skoro Ty możesz kupic za 100 tys to każdy inny chętny tez będzie mogl, myślisz,ze będzie przeplacal?

Gość młody_biznesman
narazie są takie plany mojego biznesu zainteresowanym moge przysłać cały biznesplan może ktoś będzie chciał zainwestować troche pieniędzy bo mi właśnie brakuje tych 100tyś na start

Gość gość
hehe

Gość młody_biznesman
słuchajcie jak ktoś jest ciekawy takiego biznesu to możemy porozmawiać na mejlu albo na gg możemy sie zyskiem podzielić po połowie ja daje pomysł ty kase i zarabiamy fifty fifty co wy na to ?

No i co? Będziesz tak w nieskończoność kupował te mieszkania? Chyba lepiej wyjdziesz na tym, jak kupisz np. stary, zaniedbany dom za grosze, wyremontujesz i sprzedasz. Jednak musisz to zrobić z głową.

Gość młody_biznesman
no i własnie tutaj jest cały plus mojego biznesu że ja nic nie musze remontować !odrazu sprzedaje z zyskiem i mam kase na inwestycje następną to jest bardzo ciekawy temat nowoczesnego biznesnu.

Gość młody_biznesman
ma ktoś ochotę porozmawiać o interesach ? mam naprawdę super inwestycje, a tutaj często ludzie piszą że mają kasę na inwestycję więc możemy zrobić niezły interes ! :)

Gość gość
"Kupuje mieszkanie za 100 tyś, sprzedaje za 200, potem kupuje dwa mieszkania za 200 tyś sprzedaje za 400 tyś, potem kupuje 4 mieszkania za 400 tyś, a sprzedaje za 800 tyś co o tym myslicie ?" Jak sprzedasz mieszkanie za 200 tys i potem za te 200 tys kupisz dwa następne to za co będziesz żył?

Gość gość
hHAHA co ty możesz wiedzieć o interesie jeśli chcesz 50:50 a sam nie dajesz nic tylko pomysl, NIKT nie da ci, no chyba tylko bank kredyt i wtedy spłacasz mu duzooo więcej, a tak to ktoś wtopi w twój biznesik 100tys i jeszcze chcesz 50 tys ? nic nie ryzykujesz i chcesz 50 tys za free no ladnie, prowo 3/10

Gość młody_biznesman
no ale 50 tyś to też sporo kasy chyba co ? a mój pomysł jest unikalny i raczej nikt na niego nie wpadnie tak szybko.

Nie bądź taki pewien, że od razu na tym zarobisz nie wiadomo ile. Miej na uwadze koniunkturę gospodarki, będziesz miał dziesięć mieszkań, a nagle wybuchnie kryzys i twoje plany szlag trafi. Będziesz czekać 10 lat na odbicie gospodarki, a za utrzymanie mieszkań płacić trzeba. Można tak zrobić może ze dwa razy, i za te pieniądze, jak już nie chcesz totalnie nic robić, kup cztery mieszkania i dawaj na wynajem. Będziesz miał stały, pewny comiesięczny dochód a i majątek jednak jakiś.

Gość młody_biznesman
wynajem sie nie opłaca pozatym trzeba kupować ciągle i ciągle, żeby nie płacić podatku od zysku ja już to wszystko przeliczyłem tylko mi brakuje kaski na start i szukam inwestora z kaską.

Gość gość
teraz najlepszy buisness jest na oponach, już jest odczuwalny deficyt i Ukraińcy kupią wszystkie opony, które powinny pójść do utylizacji, wagony opon są szykowane do wysyłki na wschód , na opony czeka Lwów, Charków, Grodno

Gość młody_biznesman
nie żartuj z tymi oponami najlepiej napiszcie na gg wam opowiem o moim interesie 3444 9382

Gość gość
chyba za dużo grałeś w milioner city :D a tak poważnie jak masz taki extra biznes to idz do programu Dragon's Den :)

Gość młody_biznesman
ale w tym programie chyba nie ma nowych odcinków ! pozatym tamci ludzie mają pieniądze co inwestują oni chcą zarobić miliony, a nie powiedzmy 50 tyś, a tutaj jest taka możliwość zarobienia ! pomysł jest świetny

Gość gość
podoba mi sie twoj plan, chyba sama go wykorzystam, akurat mam 100 tys latwo zarobie drugie tyle

Gość młody_biznesman
jesteście pajace nie chcecie zarobić to nie wasza strata poszukam gdzie indziej.

Gość gość
J***** geniusz! Dlaczego do tej pory o tym nie pomyślał?! Bo to wyjątkowo debilne?

Gość młody_biznesman
tata i tak mnie kocha :classic_cool: W pupke

Gość gość
Hyhy. Nie płoszcie go, fajny jest.Kupię za sto tysi, nic nie zrobię i od razu sprzedam za dwieście. Fantasta.

Gość młody_biznesman
s********j przemądrzały ch*jku, ja i tak swoje wiem i będzie wam łyso jak tu wejdę i pokaże zdjęcia mojego nowego BMW i willi

Gość Halina_Suska
gadałam z nim na gg i ma naprawdę dobry pomysł, szkoda, że nie mam 100 tyś, ale naprawdę polecam wam gdybym miała to bym sie poważnie zastanowiła !

Gość młody_biznesman
a nie mówiłem wszystkim niedowiarkom ?

Gość Halina_Suska
byłam pół roku sklepową więc się znam, Polecam pomysł