Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suszi w biedronce za 20 zeta warto kupić pytajnik

Polecane posty

Gość gość
jadł ktoś?

Gość gość
Jeśli to jest taki zestaw jak sprzedawali w zeszłym roku to śmiało, było całkiem smaczne. :classic_cool:

Gość gość
a nA JAKIM dziale lezy? tam gdzie sałatki czyy tamgdzie wędliny i sery? a może w mrożonkach? ile gram?

Gość gość
to jest chociaż jakaś ryba czy śledź?

Gość gość
chyba gdzieś w mrożonkach,nie wiem ile waży

Gość młody_biznesman
ja to kupiłem i mi nie smakowało jakiś dziwny ryż był zgnieciony taki lepiej zrobić samemu lub kupić w sushi boxach.

Gość gość
Olej to. Będziesz żreć surową rybę i glony jak zwierzę? A fuj! Najlepsze sushi to to, które stworzyliśmy ze szwagrem po pijaku w tego sylwestra. Jest bardzo patriotyczne, wyłącznie z tradycyjnych polskich składników. Świetnie wpisuje się w tradycyjną polską sztukę zakąszania. Podaję przepis: weźmisz kiszonego ogórka i w cienkie plasterki pokrawasz. Chleba naszego powszedniego przygarść w mleku z Krasuli pasienej na tej ziemi wymoczoną na plasterku ogórka wyłożysz. Śledzia kwaśnego, z pięknego Bałtyku ułowionego na tem wyłożysz. Zawiniesz wszystko równo. Chrzanu świeżo startego podasz na wierzch. Na tacę wyłożysz, biesiadników ugościsz, a sam wódkę wychyliwszy zakąsisz. Czyż tak nie piękniej? Nie polściej?