Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzucil mnie tydzien temu a mialam mu powiedziec o ciazy

Polecane posty

Gość gość

mielismy sie spotkac u niego, ja jednak sie zle poczulam, powiedzialam mu o tym, a on sie obrazil, zamiast przyjechac do mnie, dlatego nie dowie sie...skoro mnie nie kochal to nie bede go zatrzymywac przy sobie takim argumentem

Gość gość
tak czy siak alimenty na dziecko od niego bedziesz chyba chciała wiec bedzie musiał sie dowiedziec chyba ze nawet tego od niego nie chcesz

Gość gościówka 26
Musi się dowiedzieć, jeśli nie będziecie razem, to ma obowiązek płacenia alimentów.

Gość gość
nie do konca obowiazek, pieniadze mam i nie poprosze go o zlamanego centa, gorzej,ze dziecko nie bedzie miec ojca,ale chyba tak bedzie lepiej - powiem mu ,ze tatus byl dobry i umarl a nie bedzie widywac tego doopka raz na tydzien

Gość gość
moim zdaniem bez wzgledu na wszystko powinien wiedziec,ze bedzie mial dziecko. Ale Ty zrobisz co uwazasz,najgorzej to powiediec w przyszlosci dzieecku ,ze jego ojciec umarl... no soryyy.

Gość gość
fajne miny na porodówce będa mieć lekarze bo własnie tam zaraz po narodzinach padnie pyt a imie i nazwisko tatusia prosze podać a Ty NN mało takich przypadków

Gość gość
ty jestes matka i rob tak jak uwazasz za sluszne w dobrze dziecka

Gość gość
jak ja rzucił to mozliwe ze z inna juz krecił a teraz jest wyjdzie na to ze biedne ciężarne dziwewcze czeka na zapomoge mozliwe ze ów tatuś bedzie w takim szoku iż zarząda badań genetycznych żeby tylko nie płacić alimentów

Gość gość
postaw sie na miejscu swojego dziecka, ktore urodzisz i zadaj sobie pytanie,czy nie chcialabys nigdy poznac wlasnego ojca?

Gość nie placz Ewka
fajnie bedzie jak dzieciak po 20 latach zejdzie na zawal spotkawszy tatusia w metrze 🖐️

Gość gość
nie placz Ewka no ale skad bedzie wiedzial,ze to jego ojciec? :D chyba ze bedzie uderzające podobieństwo :)

Gość gość
on byl takim dooopkiem,ze nie zasluzyl by miec dziecko, rzucil mnie od poczatku zdradzal i oklamywal,a ja nie widzialam tego, chcialam mu ufac, dziecko to powstalo z milosci - ale tylko mojej, bo nasieniodawca zabawil sie moimi uczuciami :) zreszta za 4 miesiace wyjade daleko od Polski, byc moze powiem mu o dziecku pare miesiecy albo lat pozniej, ale on i tak nas ie odwiedzi :) no chyba,ze jest przepis o ekstradycji dziecka do kraju ojca? :O

Gość gość
jesli chce sie wywiezc dziecko za granice to trzeba miec zgode drugiego rodzica. wiec zeby nie bylo problemu lepiej wpisac nn w akcie urodzenia