Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta co sądzicie o figurze tej kobiety

Polecane posty

Gość rjana
trudno powiedziec cos o jej figurze bo zaktywa ja plaszcz. widac tylko szczuple nogi.

Gość gość
piekna

Gość gość
Może być. Nogi ma średnie. szczupłe, ale jakieś takie wystające kolana, krzywe. Nie za bardzo.

Gość gość
Ładnaaaa

Gość ogier32
figura 9/10 :classic_cool:

Gość rjana
figura ok twarz srednia. dla mnie w skali 0-10 daje 6,5

Gość gość
a czemu nie 10/10? 1 za co odjąłeś? pytanie jest tylko o figure, co jest chyba wyraźnie zaznaczone

Gość gość
fajna dupcia

Gość gość
i widzicie :) nikt nie napisze, że za chuda i plaska :) moje teorie się potwierdzają

Gość bunia91
a co w tym złego? Nie jest chuda, lecz szczupła, a cycki nie są najważniejsze

Gość gość
nie widać bo jest ubrana

Gość gość
Ależ nic złego. Mi same taka figura się podoba i za 4 kg sama będę miała podobną. Tylko tak jak zauważyłam w wątku 'faceci ściemniacie jak cholera(...)', po prostu nie rozumiem, dlaczego tak mało facetów się nie przyzna, że lubi takie bardzo drobne kobitki, tylko wmawiają kobietom że "kobiece kształty są piękne" a potem i tak oglądają się za chudymi. I jeszcze śmią gadać laskom, które mają manię odchudzania 'nie odchudzaj się' :D

Gość bunia91
i nie tylko dziewczyny z dużym biustem mogą być atrakcyjne

Gość gość85
Autorko, taka prawda, ze im bardziej filigranowa laska tym ma większe branie. Ja niestety mogę sobie pomarzyc o takiej figurze :(

Gość gość
Jesteś dziewczyną, a ja czekam głównie na wypowiedzi facetów. Jeszcze jedno - wielu facetów lubi niby odstające tyłki - ale ja widuję facetów głównie z takimi szczuplutkimi z płaskimi tyłkami...

Gość gość
24.01.14 a w sumie czemu? ja co prawda mam trochę szersze kości niż ta dziewczyna, ale wystarczy że wymodeluję sobie porządnie nogi i będą oka. Kości sobie nie zmienimy, to fakt. Dotąd nosiłam rozmiar 36, teraz już włażę w 34, ale piersi jeszcze mi się uchowały :D

Gość bunia91
ale to nie jest tak, że ktoś lubi TYLKO szczupłe, albo TYLKO te z kobiecymi kształtami(nie grube, choć amatorzy takich też się zdarzają). To, czy się ktoś podoba mężczyznom, czy nie, nie zależy tylko od figury, ale też od stylu, charakteru. Jednemu może zarazem podobać się taka, na przykład Kate Upton czy dziewczyna ze zdjęcia:)

Gość bunia91
a jeżeli chodzi o tyłki, to niestety, bardzo niewiele dziewczyn ma naprawdę ładne, wypięte tyłki. Najczęściej są albo płaskie, albo po prostu tłuste. Bo aby mieć ładne pośladki, trzeba się troszkę wysilić(ćwiczenia). I taka dziewczyna ma bardzo duże powodzenie

Gość iluzionn
świetna jest ile waży?

Gość gość
Niekoniecznie każda, niekoniecznie... mam koleżankę, nosi rozmiar 40, czasem małe 42. i ma naprawdę bardzo odstający z natury. Do tego całkiem dlugie nogi, ale wiadomo, to nie rozmiar 36. Plus strasznie fajna, sympatyczna dziewczyna, z każdym pogada, uśmiechnięta. Ładna zdecydowanie i dobrze się ubiera. I wiesz co? nie ma powodzenia.

Gość gość
I na tej zasadzie moja teoria się sprawdza... bo gdyby ona miała 34 max 36, to powodzenie miałaby pewnie baaardzo duże.. nie wiadomo ile waży :)

Gość bunia91
no skoro tak jest, to może faktycznie masz rację :) W takim razie życzę C***owodzenia w pracy nad wymarzoną figurą :)

Gość gość
Myślę, że mi się uda :) 4 kg to nie jest wiele... a nawyk zdrowego odżywiania się i ćwiczeń jest bezcenny. A Ty jesteś zadowolona ze swojej figury?

Gość bunia91
powodzenia Ci życzę :) to cenzurowanie jest popieprzone

Gość bunia91
z figury tak, aczkolwiek podobnie jak Ty, chcę zrzucić parę kilogramów

Gość gość
mi do ideału brakuje jeszcze stracić z nóg.. i z talii... talia to akurat moje małe "zboczenie" :) chciałabym mieć tak 60-62 w niej (mam 65). .http://www.youtube.com/watch?v=YRDqMZkExmo fajny workout na nogi :)

Gość bunia91
talia, to podobnie jak u mnie:) mój ideał kobiecej sylwetki wrzuciłam na twój drugi topic. Według Ciebie pewnie nie jest atrakcyjna, ale ja jestem w niej zakochana :) a raczej w jej figurze