Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haha kosmetyki CK ASTOR itd w PEPCO

Polecane posty

Gość gość

ostatnio zwróciłam uwage, że w PEPCO są tusze, cienie, szminki CK smiech.gif za 10-15 zł hehe ten "luksus" a na promocji w koszyczku wygrzebałam błyszczyk ASTOR za uwaga----5 zł(cena w rosie 25----kolor śliczny, nowy zapakowany i świeży :) :) czytałam na necie i nie są to podróbki - ale w drogeriach mają marże na "mazidła"

Gość gość
chyba i ja widziałam w pepco, i co że niby to nie są podróbki???

Gość gość
no ja kupilam sobie 2 pomadki ck :P za 9,99 chyba

Gość gość
cienie jakieś ładne mają?

Gość gość
tak się sklada, ze jestem pracownikiem pepco i chyba cie rozczaruje- to nie jest oryginał.... no ale jak chcesz wierzyc, ze za 5zl kupujesz kosmetyki ck, astor, meybelline czy innych wiodących marek to wierz, czuj się z tym dobrze :)

Gość gość
a to jest zgodne w prawem takie podrobki srzedawac?? rozumiem, ze na bazarze to sie zdarza ale w takiej sieciowce??

Gość gość
24.01.14 x x x moja znajoma pracuje w pepco na 100% kosmetyki sa oryginalne takze nie siej propagandy :D zreszta jak duza sieciówka mogłaby ot tak sobie podróby sprzedawać? myślisz?

Gość gość
no ja wlasnie z ciekawosc**pytam tego niby pracownika pepco :-)

Gość gość
to są oryginalne sprowadzane chyba ze stanow.Tak było w przypadku Sally Hansen ,odżywki ktorą kupiłam do paznokci

Gość gość
to jutro do pepco sie wybiore

Gość gość
pewnie podroby

Gość gość
taaaaaaaaaaaa właśnie wróciłam z pepco i porównałam mój blyszczyk i cien ck kupiony w saphora i jak dla mnie coś tu nie gra i to grubo............ nieco inne opisy produktu, opakowanie tez calkiem inne i te kosmetyki w pepco są jakby albo podroby albo odpady z oryginalu, ale raczej to 1.

Gość gość
bo te kosmetyki sa z USA a stamtąd kosmetyki sie troche różnią tzn inne marka np astor rzuca na europe a inne do usa dziwne smieszne lecz prawdziwe

Gość gość
Wnikliwie przeczytajcie opakowanie ono prawdę wam powie o tym kto i gdzie wyprodukował dany kosmetyk. Dla pewności porównajcie z tymi, które znajdziecie w rossie. I wszystko będzie wiadomo.

Gość gość
To są oryginały. A wy dalej płaćcie drogeriom 400% marży 🖐️

Gość gość
Takie kur/wa firmowe jesteście, to chociaż zwróćcie uwagę na pisownię tych swoich luksusowych mazideł i drogerii. "saphora", "meybelline", czizas :o 🖐️

Gość gość
opakowanie tez calkiem inne i te kosmetyki w pepco są jakby albo podroby albo odpady z oryginalu, ale raczej to 1. x Podroby to w mięsnym :P

Gość gość
Rozczaruję cię - to niestety podróbki.

Gość gość
ostatnio zwróciłam uwage, że w PEPCO są tusze, cienie, szminki CK smiech.gif za 10-15 zł hehe ten "luksus" a na promocji w koszyczku wygrzebałam błyszczyk ASTOR za uwaga----5 zł(cena w rosie 25----kolor śliczny, nowy zapakowany i świeży xx Hehe co za naiwność hehe. Naprawdę myślisz, że to oryginały i zrobiłaś interes? :D Dokładnie: hehe.

Gość gość
Wystarczy porównać opakowania z oryginalnymi, zamiast zakładać tryumfalne tematy.

Gość gość
to naprawdę są oryginaly, końcówki serii niekoniecznie z rynku polskiego. Wy myślicie, że te wasze maybelline czy inne astory to jakiś straszny luksus? ich wyprodukowanie jest śmiesznie tanie, to producent, hurtownik a potem sklep nabija marże po to, żebyście się czuły "takie luksusowe" :D :D

Ani Mayballine ani astor nie są luksusowymi markami, to drogeryjne zwyklaki i podejrzewam, że faktycznie mogą być dostępne w pepco jakieś końcówki starych serii, z którymi nie mieli co zrobić.

Gość gość
Podróbki to raczej nie są, gdyż to nielegalne i sieć handlowa nie pozwoliłaby sobie na sprzedaż takiego czegoś. Myślę, że to jakieś odpady z produkcji, nieudane serie, końcówki starych kolekcji. Często z innych krajów, to i opakowania się mogą nieznacznie różnić. No i fakt, że Maybelline czy Astor lub inny Rimmel to na Zachodzie żadne luksusy.

Gość gość
no ale błyszczyk Calvin Klein za 10zl to chyba nawet nie leżał kolo oryginału...Duzo mozna na necie poczytać o takich chińskich podrobkach sprzedawanych np na allegro, gdzie w składzie tyle syfu,ze strach używać.