Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co tak robi co mu to da

Co on chce OSIAGNAC takim zachowanie co mu to da

Polecane posty

Gość po co tak robi co mu to da

Wczesniej spotykalam sie z facetem niby na niezobowiazujacy sex ,Ja rowniez nie chcialam wchodzic w dalsza relacje..klocilismy sie wracalismy ,obecnie jest to dluga rozlaka brak jakiegokolwiek kontaktu,nikt sie pierwszy nie odezwie w normalny sposob...Ale on czasami potrafi dzwonic do mnie jak jest troche podpity i szuka kontaktu wydzwania,nawet w nocy o 1 potrafi mi wyslac smsa zadzwonic,jednak Ja milcze nie odpowiadam na smsy ,ani nie odbieram telefonu od niego ,nawet jak zadzwoni z zastrzezonego ,jak odbiore uslysze ,ze to on rozlaczam sie.. Pytanie ,dlaczego nie zadzwoni on normalnie jak nie jest calkiem trzezwy itp pod zadnym wplywem jakis srodkow..?? tylko jaj wypije , wroci nad ranem z imprezy jakiejs, to probuje sie ze mna kontaktowac, wydzwniac po nocaach? dlaczego normalnie jak czlowiek w normalnej porze dnia , nie zadzowni zapyta sie co slychac ,badz umowic sie na sex ,ale w normalny sposob ,a nie pod wplywem alkoholu badz czegos tam ... ?? Nie rozumiem tego dlaczego tak postepuje ,skad to sie bierze,jaka przyczyna?

Gość rjana
dlatego ze po alkoholu jest wieksza ochota na sex. liczy, ze zgodzisz sie na spotkanie i bedzie mial darmowe bzykanie.

Gość gość
ile razy bedziesz o to samo pytac

Gość twojezdanie
lub też po imprezie,jak widzi, że nikogo nie wyrwał to dobry powrót do starej znajomej na pocieszenie