Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

Zmuszanie do wolontariatu

Polecane posty

Dyrektorka szkoly mojego dziecka wytknela mi oficjalnie przy innych rodzicach ze nie dolozylam sie na instytucje charytatywna ,ktora ona wybrala . Mnie moze nagwizdac ale co z moimi dziecmi ? Ostatnio dostalam list ze jesli "dobrowolnie"nie zabiore dzieci do biblioteki swoim samochodem to nie bedzie miejsca dla mojego dziecka.

Gość gość
no to twoje dzieci będą siedzieć w domu. jaki masz problem z zawiezieniem ich? w końcu to twoje dzieci to kto ma je wozić? :classic_cool:

Gość gość
uuu groźnie się zrobiło :classic_cool: w sadzie jabłonki jeszcze nie kfitno :classic_cool:

Problem w tym ze wczesniej ( nie zawsze) wozilam dzieci,swoje i inne z klasy.Nie jest powiedziane ze musze sie stawic na kazde zawolanie dyrektorki.To moja dobra wola i wolny czas.( pracuje). Obowiazkiem szkoly jest zapewnienie transportu.Jak rodzice sie stawia jest taniej,co nie oznacza ze musze brac dni wolne ,bo moje dziecko chodzi do szkoly.

Nie nasmiewaj sie,bo sprawa jest powazna dla mojego dziecka,nie dla mnie.Ja akurat z sadem musze wspolpracowac ,albo odwrotnie. Raczej odwrotnie. Nie zgodzam sie na zmuszanie mnie do placenia na instytucje ktorych nie popieram.