Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chude kobiety sa nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

Nie Wiem czemu kobiety mysla ze jak sie wychudza, to sa atrakcyjne. Co innego kobieta szczupla, a co innego chuda.....taka zaglodzona. Sama jestem szczupla I chcialabym troche przytyc. Jedyne co mam mozna by rzec niezwykle, to duzy biust (w porownaniu do budowy ciala I figury). Wiekszosc tych zasuszonych kosciotrupow jest tak nieapetyczna, ze az niedobrze sie robi patrzac na te kosci......a one mysla ze sa super atrakcyjne. Nie ma to jak kobieta zadbane o kobiecych ksztaltach. Przesada w kazda strone jest niezdrowa, choc gdybym miala wybierac to woloalabym kolezanke z lekka nadwaga niz takiego kosciotrupa.....wiecznie skrzywionego I niezadowolonego....ale to chyba od tej zlosci, ze znow nie moge zjesc tego a tamtego. Teraz juz panowie wiecie czemu wasze szczuple kobiety sa takie wredne....hahaha

Gość gość
Zgadzam się. ;)

Gość gość
Ile masz lat ? Duzo w Tobie złosci do tych "chudzielców" z tego co widze chyba jednakl nie jestes taka szczupła duży biust ? moze tylko Ci sie tak wydaje .... Boli Cie ze faceci własnie wola takie chudzinki od twoich obwisłych cycków ? Ja tez mam spory biust i jest juz obwisły , faceci lubia duze piersi ale tylko stuczne bo naturalne oblesnie wygladaja .

Gość gość
Według mnie autorka topiku jest kobieta z nadwaga badx otyła która chce pozbyc się kompleklsów tym postem . Faceci lubia chude niestety tak jest i bedzie juz zawsze . Ja sama jestem przy sobie przyznaję się do tego . Autorka chce po prostu pozbyć się kompleksów .

Gość gość
Faceci i tak zawsze beda wolały te chudzielce jak to je nazwałas owszem faceci zaprzeczaja że lubia za co złapać ale jak co do czego to które maja wieksze powodzenie ? Oczyqwiscie ze "płaskie" chudzielce , nie zmienisz tego 1 postem taka ich natura .

No ja też wolę jak kobieta ma trochę ciałka żeby było się do czego przytulić. Lecz takie sucharki co ważą 40 do 47 to nie dla mnie. Moim zdaniem kobieta powinna ważyć tak od 50 do 70kg w zależności od wzrostu.

Gość gość
Jarek a i tak bys wybrał typ wychodzonej modelki .

Przecież każdy ma wlasny gust. Osoba chuda, gruba, niska, wysoka, zawsze się bedzie komuś podobać :-) nie nam to oceniać jak inni wygladają. Niech każdy wpierw looknie na siebie. A z pisania , na zasadzie ; jestem lepsza od kogoś; wychodzi coś zupelnie odwrotnego niz zamierzono, nie zachwyt, tylko politowanie, bo własnie z takiej osoby wypłynęło mocne niedowartościowanie. Czlowiek niedowartosciowany przyrownuje się własnie do innych ludzi i wyszukuje albo swojej wyzszosci albo swojej nizszości.

Gość Autorka a a a
Przeciez pisze, ze chcialabym utyc, bo uwazam ze to jest. Wlasnie atrakcyjne. No ale juz analize zrobiliscie. Wyrazaj swoj poglad I tyle, troche mi zal ze nie mam wiekszego kupra.....takiego jak brazylijki.......to dopiero fajna sprawa.....ehhhh Chuda jest brzydkie, szczuple ladniejsze, ale wy chyba nie widzicie roznicy miedzy chudy a szczuply....bo to 2 rozne sprawy. No coz poziom polskiej edukacji ipada coraz nizej

Gość gość
a taka np. keira knightley jest pewnie waszym zdaniem za chuda, ale większosc facetów za nią poleci bo wolą drobniutkie dziewczyny i ma ładną buzię przy tym to już w ogóle ideał

Gość gość
jarkowi chodzi pewnie o taką(tak, ona ma kobiece kształty, nie jest wychudzona) https://www.google.pl/search?q=bikini&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kMHjUsfUMery7Ab7q4Bo&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=699#facrc=_&imgdii=_&imgrc=xMqsUfIYk74IPM%253A%3BpRbydI8BS7mS2M%3Bhttp%253A%252F%252Fglamblog.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252FNew-Bikini-Swimsuit-Pictures-9-August-2012-candice-swanepoel-31765394-760-1024.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fglamblog.pl%252Fmoda%252Fakcja-bikini-2013%252F%3B760%3B1024

No to jesteś w błędzie Gościu!! Takie sucharki mnie nie interesuję. Prawdę napisała Babka piaskowa. Każdy ma inny gust.

Gość gość
oczywiście, jarek, zgadzam się :) ale dla wiekszości mężczyzn ta pani i jej figura to spełnienie marzeń.

Gość gość
Autorko widac ze bija od Ciebie kompleksy i chciałas bys byc taka jak one tylko nie wiesz jak do tego sie zabrac , Facec***ewnie Cie olewaja dla tych "chudych szkap" i To Cie boli , a ze piszesz ze chcesz przytyc to taki chwyt zeby nikt nie rozszyfrował twoich kompleksów na punkcie tych chudzinek .

Gość gość
Do Jarek mam rozumiec ze lubisz takie słonice o rozmiarze plus 40 ?

Gość gość
to nie sucharek,to super laska,ma cycki,ma uda,ma dupkę,jest mega zgrabna! suchary to jakby jej odjał z 6kg.

Gość gość
Faceci wola te chude a nawet skrajnie chude , bo nic im nie zwisa , a Ty autorko pogódx sie z tym .

Gość gość
ale na plaży zdecydowana większość facetów obejrzałaby się właśnie za taką dziewczyną z ze zdjęcia a nie za keirą czy skrajnie wychudzoną. oczywiście, za grubaską też nie :D

Gość gość
bo chude nie są atrakcyjne, ale ja mam na myśli takie wychudzone, z płaskim tyłkiem, bez cycka, wystające wszędzie kości. Są też chude ale z lekkimi kształtami, trochę tyłka mają i cycka i wtedy to nie razi tak.

Gość gość
no, takie są przepiękne :)

Gość gość
Ilu ludzi na świecie tyle gustów Ja wolę raczej panie mające trochę ciałka jest wtedy za co złapać Te suchary napewno też mają branie ale mnie już od samego patrzenia odrzuca, z obozami mi się kojarzą Same kości I za przeproszeniem chu.. bałbym się na takiej połamać

Gość gość
Tylko ze duzy cyc jesli jest naturalny to wyglada oblesnie ,bo jest obwisły tak trudno wam pojac ze faceci wola takie "sucharki" Przynajmnuej na starosc nic im nie bedzie zwisac .

Gość gość
Gadajcie sobie gadajcie, znam takie chude i mają powodzenie, ze hej, wybierają i przebierają, sami przystojniacy u ich boku z klasą i KASĄ, a te "z ciałkiem" mają większe problemy a jeśli już to widuje się ich z buraczanymi typami takimi jak wy (sorry, na kobiecym forum nie ma normalnych facetów).

Gość Autorka a a a
Tak, mam mega kompleksy....hahaha Bo faceci za mna lataja, bo jestem szczupla, a mimo to mam w miare duze piersi, a chcialabym miec szersze biodra. Oh jaka ze mnie zakompleksiona paszteciara. Moze wam sie podobaja suchary, prosze bardzo.....bierzcie te anorektyczki. Dla mnie jednak zachudzona kobieta I przepakowany koks, to nie ma nic wspolnego z atrakcyjnoscia. Ale swoj do swojego ciagnie. Zasuszona dziunia do koksa..... Wole miec do czynienia z normalnmi ludzmi, a nie takimi, co wiecznie maja obsesje na punkcie swego wygladu, bo czy bede sie facetom podobac, a facet czy mam wystarczajaca w klacie, zeby jakas tipsowa dziunia spojrzala. Eh....szkoda czasu.....IDE pograc w tenisa, a wy dalej liczyc kalorie hahaha

Gość jasiowędrowniczek
A gdzie jest różnica między szczupłą a chudą? Bo faktycznie jak ma nogę w udzie cieńszą niż w kolanie to dla mnie za chuda.

Gość gość
jak sie jest starym, to wiele rzeczy zwisa :D Trzeba się cieszyć młodością i pięknym ciałem, czy to z dużym, czy małym biustem :D

Gość gość
pokażcie zdjęcie takiej chudziny to ocenimy czy faktycznie sa takie chude, mówicie chyba już o skrajnościach, nie kazda szczupła czy nawet chuda osoba jest anorektyczką!

Gość gość
dlaczego wy od razu, albo chudzielec albo grubaska najlepsze są te pośrodku, nie zasuszone, ale też nie otyłe koniecznie z talią, kobieta ciosana z jednej belki to jak facet :-P

Gość gość
A gdzie jest różnica między szczupłą a chudą? chuda nie ma nigdzie tłuszczu, wszystko i wszędzie jej sterczy, biustu zero, swą chudość musi ukrywać ciuchami szczupła ma krągłości tam gdzie trzeba czyli ma fajny krągły tyłeczek, ma piersi, choć niekoniecznie muszą być duże, ale kształtne, ale nie ma brzucha, fałdek tłuszczu na plecach, ma talię, ma normalne nogi, które można pokazać w spódnicach itp.